Abdullah Ağar: Operasyonlar üç belediye ile sınırlı kalmayacak

Arşiv
Arşiv

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar Diyarbakır, Mardin ve Van belediyelerine düzenlenen operasyonları

GZT'ye değerlendirdi. Ağar, operasyonların bu üç belediye ile sınırlı kalmayacağını düşündüğünü dile getirdi.Öte yandan Abdullah Ağar, "32 yıl önce bugün PKK Siirt Eruh Kılıçkaya köyü Milan mezrasında 27 sivili katletti.Bu 27 masumun 16'sı da bebek ve çocuktu.Bugün demokrasi-insan hakları-halk iradesi gibi maskeler altında teröre payandalık yapanlara bunu da hatırlatmak isterim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar Diyarbakır, Mardin ve Van belediyelerine düzenlenen operasyonları GZT.com'a değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Ağar, operasyonların bu üç belediye ile sınırlı kalmayacağını düşündüğünü dile getirdi.

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar
Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar

Ağar gündeme dair yaptığı açıklamada Demokrasi, seçim ve özgürlük başımızın üstünde, ama!Dünyanın hiç bir gelişmiş ülkesinde terörün siyaset/belediyecilik yapmasına izin verilmez.Yoksa bir zafiyet-boş bulunma anında demokrasi-insan hakları-barış teraneleriyle, barış/çözüm süreçleriyle ensenizde patlayıverirler. Devlet terörün siyaset/belediye/STÖcülük yapmasına izin verirse, terör buradan güç, taban ve menfaat devşirir, propaganda yapar, terörünü fonlar ve pazarlar. Devlet ise aciz ve zavallı görülür. Devlet müdahale edince de demokrasi-özgürlük-insan halkları yaygarası kopartılır.Devlete dikta suçlaması yöneltilir.Dış baskı ve iç düşmanlık-ayrışma körüklenir.Devlet baskılanmak istenir.Ayıplar gizlenir. Siyasi rantlar üretilir" dedi.

Ağar, "Karşı karşıya kalınan; terörün bilerek koşullarını hazırladığı çok eksenli terör siyaset ve stratejisinin, insanların kendilere hizmet etmesi için sağladığı inisiyatifin terör ve ayrılıkçılık için kullanılmasının bir sonucudur" ifadelerini kullandı.

"19 Ağustos depreminden bahisle konuyu dillerine dolamışlar"

Abdullah Ağar "32 yıl önce bugün, 19 Ağustos 1987’de siyasallaşmak/kitleleri etkilemek/kendine biat ve itaat ettirmek isteyen PKK’nın Siirt Eruh Kılıçkaya köyü Milan mezrasında 27 sivili katletti.Bu 27 masumun 16'sı da bebek ve çocuktu.Bugün demokrasi-insan hakları-halk iradesi gibi maskeler altında teröre payandalık yapanlara bunu da hatırlatmak isterim" şeklinde konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >