Anadolu Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

Anadolu Otoyolu'nda bayram yoğunluğu
Anadolu Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesimi Ankara yönünde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Otoyolun Ankara yönü Köroğlu Park mevkisinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesimi Ankara yönünde trafik yoğunluğu yaşanıyor.Kurban Bayramı tatili için yola çıkanlar, Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikameti, Bolu Dağı Tüneli, Elmalık, Köroğlu Park, Yeniçağa ve Gerede Karadeniz bağlantı noktasında yoğunluğa neden oluyor.

Yoğunluk nedeniyle ulaşım zaman zaman durma noktasına geliyor. Köroğlu Park alanında kilometrelerce araç kuyruğu meydana geldi.

Otoyolun İstanbul yönünde ise ulaşım normal olarak sağlanıyor. D-100 kara yolunun Ankara yönünde de zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.

Araçların yakın takip etmesi sonucu meydana gelen maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları nedeniyle güzergahlarda uzun araç kuyrukları oluşuyor.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Karayolları ekipler, Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolunun ulaşıma kapanmaması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >