Babası, 10 aylık bebeği komaya soktu

Arşiv
Arşiv

Mardin'de iddiaya göre 10 aylık Rabi K. isimli bebek, babası tarafından darp edildi. Şiddetli öksürük nedeniyle hastaneye kaldırıla minik bebeğin vücudunda çeşitli morluklar ve yanıklar tespit edildi.

Mardin Nusaybin'de 10 aylık Rabia K. isimli bebek, iddiaya göre babası tarafından darp edildi. Şiddetli öksürük nedeniyle hastaneye kaldırılan 10 aylık bebeğin vücudunda morluklar ve yanık izlerine rastlandı. Durumu ağırlaşan bebek Batman'da özel bir hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, şiddetli öksürük nedeniyle Nusaybin İlçe Devlet Hastanesine getirilen 10 aylık Rabia K., burada yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Batman’daki özel bir hastaneye sevk edildi. Nefes alıp vermekte güçlük çektiği tespit edilen bebeğin vücudunu inceleyen doktorlar, Rabi K.'nın vücudunun birçok bölgesinde morluklar ve yanıklara rastladı. Darp edildiği belirlenen ve durumu ağır olan bebek, yoğun bakım ünitesine alındı.

Bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, olayla ilgili anne ve babanın gözaltına alındığı ve soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yetkililer, bebeğin darp edildiği iddialarını doğrularken, başka açıklama yapamayacaklarını belirtti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >