MHP Lideri Bahçeli: 26 Ağustos 2018'de erken seçim yapılmalı

MHP Lideri Devlet Bahçeli
MHP Lideri Devlet Bahçeli

MHP Lideri Bahçeli: "MHP takdir hakkını seçimlerin erkene alınmasından yana koyacaktır. 26 Ağustos'ta erken seçim yapılmalıdır" dedi. Bahçeli'nin erken seçim çağrısının ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. Erken seçim çağrısı yapan MHP lideri Bahçeli, Adalet Bakanı Gül ile görüştü. Görüşme yaklaşık 20 dakika sürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısına katıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısına katıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Bilinmelidir ki gerekli uyum yasalarının çıkarılmasının ardından MHP seçimlerin erkene alınmasından yana takdirini kullanmaktadır. 26 Ağustos'un Malazgirt'in yıl dönümünde yeni bir zafer ruhu ile Cumhurbaşkanını seçmeli ve en makul ve mantıklı yoldur. Seçimse isteğiniz hodri meydan. Sandık er meydanıdır, mertliğin kaynağıdır. Biz meydandan kaçmadık. Türkiye'ye pusu kuranları pususunda bozalım. Tercih büyük Türk Milleti'ne aittir. Ne istiyorsak Türk Milleti içindir. Ne amaçlıyorsak Türk Milleti'nin lehinedir. "

MHP Lideri Bahçeli, Adalet Bakanı Gül ile görüştü

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısının ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Bahçeli görüştü. Görüşme yaklaşık 20 dakika sürdü.

Görüşme Bahçeli’nin TBMM’deki makam odasında gerçekleşti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >