Balıkçıların ağına 4 metrelik 'canavar' takıldı

Antalya
Antalya

Antalya'da balıkçıların ağına 4 metre uzunluğunda ve yaklaşık 500 kilogram ağırlığında köpekbalığı takıldı. Sergilenen balık, kilosu 3 liradan bir otele satıldı.

Antalya’da avlanan balıkçılar, yaklaşık 4 metre uzunluğunda ve 500 kilogram ağırlığında köpekbalığı yakaladı. Antalya Limanındaki mezat alanına getirdikleri balığı bir süre sergileyen balıkçılar, sonrasında kilogramını 3 liradan bir otele sattı.

Köpek balığı yaklaşık 4 metre boyunda.
Köpek balığı yaklaşık 4 metre boyunda.

Antalya körfezinde dün ava çıkan balıkçılar ağları çektiklerinde diğer balıkların arasında dev bir köpekbalığı gördü. Tekneye çıkartılan köpekbalığı limana getirilip karaya çıkartıldı. Sabah açık arttırmada bir süre sergilenen balığın bir otele satıldığı bildirildi.

Antalya Balık Komisyoncuları ve İşadamları Dernek Başkanı İlhami Demir, körfezde zaman zaman ağlarına farklı cinslerde köpekbalığı takıldığını ama bunun çok sık yaşanmadığını belirterek "Bu sabah yakalanan balık öyle büyüktü ki, normalde asıp sergiler fotoğrafını çekeriz ama bunu kaldırıp asamadık bile. Olduğu haliyle bir otele kilogramı 3 TL’den satıldı" dedi.

Köpekbalığının 500 kilogram olduğu bildirildi.
Köpekbalığının 500 kilogram olduğu bildirildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >