Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Dijital Kütüphanesini inceledi

ERDOĞAN 15 TEMMUZ DİJİTAL KÜTÜPHANESİ
ERDOĞAN 15 TEMMUZ DİJİTAL KÜTÜPHANESİ

4. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nın açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Şafak'ın hayata geçirdiği ve önceki gün yayına açılan 15 Temmuz Dijital Kütüphanesini inceleyip, çok iyi bir proje olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nın açılışını yaptı. Erdoğan, fuarın ana sponsoru olan Albayrak Medya Grubu'nun standına da ziyaret etti. Yeni Şafak'ın hayata geçirdiği ve alanında bir ilk olan 15 Temmuz Dijital Kütüphanesi'ni inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişimine dair hazırlanan tarihi çalışmanın içeriği ve işleyişi hakkında Piri Medya Genel Müdürü Ömer Karaca'dan bilgi aldı.

"Çok iyi bir proje"
15 Temmuz Dijital Kütüphanesi'nde bulunan sayfaları tek tek inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi yaşananların yer aldığı bölümler ve kendisi için hazırlanan sayfa anlatıldı. Erdoğan, 15 Temmuz Dijital Kütüphanesinin çok iyi bir proje olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dijital kütüphane vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNR Kitap Fuarı'nın açılışında yapmış olduğu konuşma sırasında da dijital kütüphanelerin önemine işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnternet ve iletişim teknolojileri, hayatımızı ve bilgiye ulaşımı, daha önce hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Bugün evinizin veya ofisinizin konforundan dünyanın en büyük kütüphanelerine 'online' olarak erişebiliyorsunuz. Akıllı telefonlarla, tabletlerle, on binlerce kitabı, dergiyi, ansiklopediyi yanımızda taşıyabiliyoruz" dedi.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >