Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'faiz' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hak-İş 14. Olağan Genel Kurul'unda önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan konuşmasında "Faizi yeniden tek haneli rakamlara düşüreceğiz" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Hak-İş 14. Olağan Genel Kurulunda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

CHP'li belediyelerdeki işten çıkarılma

Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Yolumuza aynen devam edeceğiz. Bu vesileyle Bolu Belediyesi’nde genel başkanlarının ‘hiç kimse dışarıya atılmayacak’ dediği halde Hak-İş mensubu işçi kardeşlerimin seçimden hemen sonra kapıya konmasını kınıyorum ve bu akşam başka sabah başka yalan söyleyenleri de tüm milletime şikayet ediyorum.

Başkası için çalışan insanın bunun karşılığında hak ettiği ücreti alma mücadelesi neredeyse insanlık tarihi kadar eskidir. İslam’da da emeğin karşılığının tam ve zamanında ödenmesi konusunda önem verilmiştir. Sendikalar işte bu mücadeleye öncülük eden kuruluşlar olarak gerçekten takdire şayan bir konumda bulunuyorlar. Hak-İş sadece işçinin emekçinin hakkını aramakla kalmamış aynı zamanda bağrından çıkmış toplumun tüm meseleleriyle de yakından ilgilenmiş bir sendikadır.

İşsizlik sorunu

İşsizliğin yükseldiğinin farkındayız.Yeniden tek haneli rakamlara düşüreceğiz

"IMF kapısı bizim için kapandı"

Merkez Bankamızın döviz rezervi 100 milyar dolara yaklaştı. Bize IMF'yi tavsiye edenler var bizim için o kapı kapanmıştır.

Merkez'de Başkan değişikliği


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >