Ehliyetsiz araç kullanan kadın öğretmen, ceza kesilince hareketleriyle şaşkına uğrattı

​Çığlık atan öğretmenin kimliği ortaya çıktı.
​Çığlık atan öğretmenin kimliği ortaya çıktı.

İstanbul'da ehliyetsiz araç kullanırken yakayı ele veren bir kadın öğretmen, ceza kesilince çığlık atarak ceza kesilmesini önlemeye çalıştı. Ceza kesilmesini çığlıklarıyla engellemeye çalışan kadına polisin tepkisi ise güldürdü.

Geçtiğimiz günlerde yapılan ve trafik cezalarının artırılmasını öngören teklif, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. İçişleri Bakanlığı ise emniyet güçlerine yurt genelinde trafik denetimlerini artırmaları için talimat verdi.

1 Kasım Perşembe günü çevirmelerde, kuralları ihlal eden sürücülere ceza yağarken bir kadın öğretmenin cezaya itirazı kulakları sağır etti.

  • Çığlık atan öğretmenin kimliği ortaya çıktı
  • Kendisine kesilen cezaya attığı çığlıklarla tepki gösteren kişinin Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Özlem Atan Tarlacı olduğu ortaya çıktı.
  • 1985-1989 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi'den mezun olan Özlem Atan Tarlacı, başarılı bir öğrenim CV'sine sahip. Yüksek lisansını aynı üniversite yapan daha sonra, Boğaziçi Üniversitesi'nde İdari Bilimler dalında bir lisansı daha başarıyla bitiren Tarlacı, Marmara Üniversitesi'nde de doktora yaptı.

Son olarak polis denetiminde ehliyetsiz olduğu tespit edilen bir öğretmene ceza kesildi. Ceza kesilmesini engellemek çığlık atan kadına bir memur, "Lan bağırma hanımefendi" diye tepki gösterdi.

Yaşananlar sosyal medyada paylaşıldıktan sonra yüzlerce paylaşım alırken, kullanıcıların büyük bir bölümü kadının neden çığlık attığını anlayamadı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >