GZT olarak çağrımızdır: "Mehmetçiğe destek için bayrak asıyoruz"

Arşiv: Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı'na destek amaçlı Afrin'i gören bir tepeye Türk bayrağı dikilmişti.
Arşiv: Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı'na destek amaçlı Afrin'i gören bir tepeye Türk bayrağı dikilmişti.

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör unsurlarına karşı başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı tüm hızıyla ve aynı kararlılıkla sürerken, uluslararası alanda da dikkatleri üzerine çeken operasyonda güvenlik güçlerine destek için ev ve iş yerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyoruz.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bugün saat 16.00'da Suriye'nin Fırat Nehri'nin doğusundaki teröristlere yönelik ve güvenli bölge oluşturulması amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda saat 22.00 sıralarında kara birlikleri de harekete geçti.

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu ile birlikte Barış Pınarı Harekatı kapsamında Fırat'ın doğusuna kara harekatının başladığını açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Millî Ordusu, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Fırat’ın doğusuna kara harekâtına başladı" denildi.

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’nı son dakika haberi olarak duyuran dış basın, harekât ile ilgili gelişmeleri canlı olarak verdi. Uluslararası alanda da ses getiren ve dikkatle takip edilen Barış Pınarı Harekatı için GZT olarak bir çağrı yapıyoruz!

Harekata başlayan güvenlik güçleri ve bölgede görevde bulunan tüm diğer kişilere destek amacıyla ev ve iş yerlerinde camlara Türk Bayrağı asılmasına çağırıyoruz.

Ev, iş, araçlarına bayrak asanlar #HeryerTürkBayrağı etiketi ile fotoğraflarını paylaşmalarını da öneriyoruz...



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >