İngiltere'de bir kamyonun içinde bulunan 39 cesedin gizemi çözülüyor

İngiltere'de bir kamyonun içinde bulunan 39 cesedin Çin vatandaşlarına ait olduğu iddia edildi.
İngiltere'de bir kamyonun içinde bulunan 39 cesedin Çin vatandaşlarına ait olduğu iddia edildi.

İngiltere, dün bir kamyonda 39 kişinin cesedinin bulunmasının şokunu yaşıyor. Kamyon sürücüsü cinayet şüphesiyle gözaltına alınırken, yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. İngiliz Haber Ajansı Press Association, ölenlerin hepsinin Çin vatandaşı olduğunu ve içerideki eksi 25 derecelik soğuk nedeniyle hayatlarını kaybettiklerini öne sürdü.

İngiltere'de başkent Londra'nın doğusunda Essex bölgesinde bir kamyonda 39 cesedin bulunması tüm dünyayı sarstı. İddiaya göre, ölenlerin hepsinin Çin vatandaşı olduğu ve soğuktan donarak öldükleri belirtildi.

Donarak ölmüş olabilirler

Korkunç olayda ortaya çıkan yeni detaylar da adeta kan dondurdu. Soğutucu araçlarda sıcaklıkların eksi 25 dereceye kadar düştüğü ve ölen 39 kurbanın da hipotermi kaynaklı ölmüş olabileceği belirtildi.

İngiliz milletvekili Jackie Doyle-Price, "39 kişiyi kilitli bir metal kabın içine koymak olayın nasıl bir kötülük olduğunu gösteriyor" dedi ve kurbanların saatlerce ara vermek için bile dışarı çıkamadığını söyledi.

Press Association: Ölenlerin hepsi Çin vatandaşı

Birleşik Krallık'ın önde gelen ajanslarından Press Association ise son dakika haberinde ölen 39 kişinin Çin vatandaşı olduğunu açıkladı.

Olayla ilgili geniş çapta inceleme sürüyor.

En korkunç davalar arasında

  • Olay İngiltere'de uzun zamandır görülen en korkunç davalar arasında yer alıyor. 2000 yılında da Dover kentinde bir konteynırda da 58 Çinlinin cansız bedenleri bulunmuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >