İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk bileti satışa çıktı!

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'nda satışa çıkan ilk bileti paylaşıldı.
THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'nda satışa çıkan ilk bileti paylaşıldı.

THY'nin yeni evinde gerçekleştireceği ilk uçuşlar belli olurken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi satışa sunulan ilk bileti sosyal medya hesabından, "İstanbul Yeni Havalimanı'ndan uçmak ister misiniz? Biletlerimiz satışa açılmıştır. İç hat uçuşları her şey dahil 59 TL ile heyecanımıza dahil olun. Hepimize hayırlı olsun" notuyla duyurdu.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabı Twitter'dan satışa çıkan ilk biletin bilgisini şu notla paylaştı:

  • "İstanbul Yeni Havalimanından uçmak istermisiniz?Biletlerimiz satışa açılmıştır. İç hat uçuşları herşey dahil 59TL ile heyecanımıza dahil olun. Hepimize hayırlı olsun"

Dış hatlarda uçuşlar yavru vatan Kıbrıs ve Azerbaycan'a olacak

  • 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek ilk uçuşun ardından 30 Aralık tarihine kadar İstanbul Yeni Havalimanı’ndan; dış hatlarda Azerbaycan/Bakü ve Kıbrıs/Ercan, iç hatlarda ise Ankara, Antalya ve İzmir’e her gün uçuş planlanıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek uçuşlar yolculara yeni havalimanı içinde bağlantılı uçma imkanı da sunacak.

Boeing 737-800 tipi uçaklar ile gerçekleştirilmesi planlanan seferler haftalık 7 frekans olarak icra edilecek.

31 Aralık’ta gerçekleşecek büyük taşınma sonrasında tüm operasyonu Atatürk Havalimanı’nda yeni havalimanına aktaracak yeni bir planlama yapılacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >