İzmir’de elini öptüğü kadını sırtından vurdu

Murat Vardal'ın tutukluluğunun devamına karar veren hakim, duruşmayı erteledi.
Murat Vardal'ın tutukluluğunun devamına karar veren hakim, duruşmayı erteledi.

İzmir’de birlikte yaşadığı Bahriye Üngeç’i sırtından vurup öldüren Murat Vardal’ın sosyal medyada Üngeç’in elini öptüğü fotoğrafları ortaya çıktı. Üngeç’i öldüren Vardal mahkemesindeki ifadesinde “O benim canımdı” dedi.

Edinilen bilgiye göre İzmir'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında nikahsız yaşadığı Bahriye Üngeç ile market işleten Murat Vardal, talihsiz kadının ablasının eşi ile alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı.

Bu sırada Vardal'ın silahından çıkan mermi ile sırtından vurulan Bahriye Üngeç kaldırıldığı hastanede öldü. Vardal ise olaydan 3 gün sonra yakayı verdi.

“Elinde namlusu yere bakan bir tüfek vardı”

Hakim karşısına çıkan tutuklu Vardal, biriktirdiği 235 bin lira parasını bankaya yatırmak yerine saklaması için Bahriye Üngeç'in ablasının eşi Veli D'ye verdiğini, olay günü de bu parayı geri istediğini anlattı.

Üngeç'in, ablasının evinden parayı alıp geldiğini ancak saydıklarında 10 bin lira eksik olduğunu fark ettiğini söyleyen Vardal, "Bahriye'ye 10 bin TL para eksik söyle versinler dedim. Bahriye tekrar Veli'nin evine gitti. 15 dakika sonra geldi, hepsi bu kadarmış dedi. 2-3 dakika sonra Veli'nin 'Ben hırsız mıyım, çık dışarı' diye bağırdığını duydum. Elinde namlusu yere bakan bir tüfek vardı" diye konuştu.

Bu sırada tabancasına doldur boşalt yaparken silahının ateş aldığını ve eşi Bahriye Üngeç'in bir anda yere düştüğünü öne süren sanık Vardal, "Bahriye'yi hastaneye götürdük. Şoka girmiştim. Teslim olacaktım ama sonra beni Gümüldür'de yakaladılar" açıklamasını yaptı.

Üngeç'ten bir kız çocuğunun olduğunu ve birbirlerini çok sevdiklerini iddia eden Vardal, olayın yanlışlıkla yaşandığını savunurken, sanık avukatı da "Vardal olaydan sonra ifade verebilecek durumda değildi. Kedi ve köpeklere sarılıp Bahriyem diye öpüyordu" dedi.

Vardal'ın tutukluluğunun devamına karar veren hakim, duruşmayı erteledi.

"Sevmezseydim üstüne 2 tane ev almazdım”

Mahkemedeki savunmasında, "Ben deli miyim karıma silah çekeyim?" diyen Vardal, "8 yaşındaki çocuğumun annesidir. Ben iki tane daireyi Bahriyemin üstüne aldım. Onu sevmeseydim üstüne mal almazdım. Bahriyem benim her şeyimdi. Ben o istedi diye evin dekorasyonuna 80 bin TL para harcadım" diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >