Kadın kılığına giren YPG'li terörist yakalandı

Münbiç'te kaçmaya çalışan bir terörist kadın kılığında yakalandı.
Münbiç'te kaçmaya çalışan bir terörist kadın kılığında yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'de icra edilen operasyonda teröristleri köşeye sıkıştırmış durumda. Türk askeri karşısında çaresiz kalan teröristler, sıcak çatışmaya giremeyip hain planlarla bölgede kalmaya çalışıyor. Bölgede kıskaca alınan teröristler şimdi de kadın kılığına girerek kurtulmaya çalışıyor. Münbiç'te kaçmaya çalışan bir terörist kadın kılığında yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri karşısına çıkamayan terör örgütü YPG/PKK, türlü türlü taktikleri deniyor. Hain planlarla bölgede kalmaya çalışan teröristler şimdi de kadın kılığına girdi. Münbiç'te kaydedilen görüntülerde kadın kılığında kaçmaya çalışan terörist yakalandı.

Makyaj yapıp kadın kılığına giren terörist yakalandı

Barış Pınarı Harekatı'nda şu ana kadar Tel Abyad ve Resulayn ilçe merkezi, 1 belde ve 56 köy, terör örgütü YPG/PKK'dan kurtarıldı. Son olarak Tel Abyad'daki Halil Yusuf köyü ile Resulayn'daki Menacir ve Ahras köyleri terörden temizlendi. Barış Pınarı Harekatı'nın 8'inci gününde, gözler Fırat'ın batısındaki Münbiç'e çevrildi. Resulayn'da şehir merkezlerine girilmesinin ardından, gözler şimdi Münbiç'te. Münbiç'te son hazırlıklar yapılırken, sosyal medyada paylaşılan bir görüntü izleyenleri şaşırttı. YPG'li bir terörist yüzüne makyaj yapıp kadın kılığına girmiş bir şekilde yakalandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >