Kendini iş adamı olarak tanıtan adam gerçeği öğrenen kız arkadaşını 88 yerinden bıçakladı

Irina Kozlova, 88 yerinden aldığı bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybetti.
Irina Kozlova, 88 yerinden aldığı bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Kendini iş adamı olarak tanıtan oto yıkamacı Evgeny Markov isimli şahıs, Rus sporcu Irina Kozlov'nın kendisiyle dalga geçmesini bahane göstererek 88 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Oto yıkamacıda çalışan Evgeny Markov isimli adam, kız arkadaşı Rus sporcu Irina Kozlova'yı kendisine güldüğü gerekçesiyle 88 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cani adam, olaydan sonra bir restoranda yemek yerken tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Irina Kozlova (34) isimli Rus sporcu, erkek arkadaşı tarafından 88 yerinden bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Rus kayakçı ve snowboard sporcusu Irina Kozlova'yı öldüren Evgeny Markov isimli adam, cinayetin sebebi olarak kadının kendisiyle dalga geçmesini bahane etti.

Irina Kozlova
Irina Kozlova

Oto yıkamacıda çalışan Evgeny Markov, kız arkadaşına iş adamı olduğunu söylemişti. Adamın gerçek işini öğrenen Rus kayakçı, adamla dalga geçince Evgeny Markov bunu unutmadı. Kendisine gülündüğü için canice bir plan yapan adam, romantik bir sürpriz yaptığını söyleyerek en sevdikleri yere gidip onu beklemesini istedi.

Genç kadını 88 yerinden bıçakladı.
Genç kadını 88 yerinden bıçakladı.

Acı sürpriz

34 yaşındaki kadının yanına gelen adam, arabasında bekleyen kız arkadaşının gözlerini kapatmasını istedi. Kendisine yapılacak sürprizi bekleyen kadın arka arkaya gelen bıçak darbeleri ile sarsıldı. 88 bıçak darbesi ile kadını feci şekilde öldüren adam arabadan çıkıp olay yerinden uzaklaştı. Irina'nın kanlar içindeki vücudu Sibirya'daki Ust-Mana köyündeki arabasında bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >