Köpek sürekli havlayınca şoke eden gerçek ortaya çıktı

İneği kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.
İneği kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Adana'da bir köpeğin önünde sürekli havladığı açık rögardan yağmur suyu kanalına düştüğü fark edilen ineği kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. İş makinesi kepçesiyle rögarın girişini genişletilerek inek kurtarıldı.

Adana’da bir köpeğin önünde sürekli havladığı açık rögardan yağmur suyu kanalına düştüğü fark edilen ineği kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Merkez Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'nde motosikletiyle seyir halindeki Erkan Savun, bir köpeğin başında havladığı yol kenarındaki rögardan baktığında bir ineğin yağmur suyu kanalına düştüğünü gördü.

  • Savun'un durumu bildirmesi üzerine bölgeye gelen Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, iş makinesi kepçesiyle ineğin düştüğü rögarın girişini genişletti. Daha sonra halat bağlanan hayvan düştüğü kanaldan çıkardı.

İneğin kurtarılmasını sağlayan köpek olay yerinden ayrılmadı

İneğin fark edilmesini sağlayan köpek ise çalışma sırasında bölgeden ayrılmadı.

Rögarın kapağı genişletilerek inek kurtarıldı.
Rögarın kapağı genişletilerek inek kurtarıldı.

Erkan Savun, motosikletiyle geçtiği sırada bir köpeğin rögarın yanında havladığını gördüğünü, ineği fark etmesi üzerine de durumu itfaiyeye bildirdiğini anlattı. Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta ekiplerine teslim edilen ineğin sahibi aranıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >