Meteoroloji'den 23 ile yeni uyarı!

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu çevreleri, Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı çevreleri, Konya'nın güney ve batısı, Çorum, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa çevreleri ve Yalova'nın doğusu, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Manisa'nın doğusu Isparta, Burdur ve Antalya'ya kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, bugün öğleden sonra (saat 12.00-20.00 arası) etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu çevreleri), İç Anadolu’nun batısı (Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı çevreleri, Konya'nın güney ve batısı) ile Çorum çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Marmara Bölgesi için uyarı

Diğer bir uyarıda ise, bugün öğleden sonra (saat 13.00-20.00) etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, Marmara'nın doğusunda (Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa çevreleri ve Yalova'nın doğusu) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İç Ege ile Batı Akdeniz'in iç kesimleri de uyarıldı

Öte yandan bugün öğleden sonra (saat 12.30-20.00) etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, İç Ege (Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli ve Manisa'nın doğusu), Batı Akdeniz'in iç kesimleri (Isparta, Burdur ve Antalya'nın iç kesimlerinde) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KENDİ İLİNİZİN HAVA DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

  • Su baskınlarına dikkat!
  • Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı da vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >