Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Marmara Bölgesi'nde yağış bekleniyor
Marmara Bölgesi'nde yağış bekleniyor

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış tahmin ediliyor.Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın kuzey ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Marmara Bölgesi'nde, Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın kuzey ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgedeki hava sıcaklığında önemli değişiklik beklenmiyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bölgede, parçalı bulutlu hava hakim olacak.

  • Öğle saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın kuzey ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak beklenen bölgede, rüzgarın güney kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi öngörülüyor.

Doğu Anadolu'da sıcaklık, mevsim normallerinin üzerinde

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği bölgede, öğleden sonra Ardahan'da sağanak ve gök gürültülü sağanak etkisini gösterecek.

Sıcaklığın mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği bölgede rüzgar, kuzeyli yönlerden hafif ve zaman zaman orta kuvvette esecek.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta 10, Ardahan'da 11, Ağrı'da 12, Erzurum ile Erzincan'da 13 ve Iğdır'da 21 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklığın Iğdır'da 37, Erzincan'da 35, Ağrı'da 32, Erzurum'da 30, Kars'ta 29 ve Ardahan'da ise 28 derece olması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >