Metrobüs tarihinin en iğrenç kavgası: Üstüne kusarım

​Metrobüs tarihinin en iğrenç kavgası
​Metrobüs tarihinin en iğrenç kavgası

Metrobüste yaşanan kavga görüntüleri sosyal medyada olay oldu. Neden kavga ettikleri bilinmeyen iki kadından biri "Üstüne kusarım" sözüyle duyanları şaşkına çevirdi.

Her gün milyonlarca insanın kullandığı toplu taşıma araçları gerek kalabalık gerek günlük hayatın stresi ve daha sayılabilecek onlarca nedenle bir çok kavga sahne oluyor. Zaman zaman fiziksel şiddetinde yaşandığı bu kavgalar defalarca haberlere de konu oldu. Ancak İstanbul'da metrobüste çekilen ve sosyal medyaya düşen son kavga diğerlerine hiç benzemiyor.

"SENİN ÜSTÜNE KUSARIM"

İki kadın yolcu arasında yaşanan ve nedeni henüz bilinmeyen kavgayı ilginç klan ise kadınlardan birinin sözleri ve hareketleri. Başka bir yolcunun telefonla kaydettiği görüntülerde ayakta duran kadın yolcu oturan bir kadınla tartışıyor. Ayakta Duran kadın bir anda "Senin üstüne kusarım" deyip parmağını ağzına götürüyor.

"MANYAK MISIN SEN?"

Tartıştığı kadının üzerine eğilerek öğüren kadın daha sonra uzaklaşıyor. Bu hareketin üzerine karşı taraftan "Manyak mısın sen" yanıtını alan kadın "Evet manyağım" deyip oradan uzaklaşıyor.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >