Minibüscü terörü: Yolcuyu darp etmişti

Dolmuş şoförü tarafından tartaklandığını iddia eden yolculardan T.P.Ö, sürücüden şikayetçi oldu.
Dolmuş şoförü tarafından tartaklandığını iddia eden yolculardan T.P.Ö, sürücüden şikayetçi oldu.

İstanbul'da Kadıköy-Pendik hattında çalışan minibüs şoförünün kadın bir yolcuyu darp ettiği iddia edildi. Kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan şahsın taksirle yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından emniyette kaydı olduğu öğrenildi.

Kadıköy-Pendik hattında çalışan dolmuş sürücüsü, yolculara hakaret ettiği ve bir kadını tartakladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Hakaret ve darp

Kadıköy istikametinde seyir halinde olan S.A (30) idaresindeki dolmuşta, yolcularla sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında sürücünün yolculara hakaret ettiği ve bir kadını tartakladığı öne sürüldü.

Tartaklandığını iddia eden yolculardan T.P.Ö, dolmuş şoföründen şikayetçi oldu.
Tartaklandığını iddia eden yolculardan T.P.Ö, dolmuş şoföründen şikayetçi oldu.

Şikayetçi oldu

  • Tartaklandığını iddia eden yolculardan T.P.Ö (49), Kadıköy'deki Hasanpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne gelerek sürücüden şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine çalışma başlatan Hasanpaşa Polis Merkezi Amirliği ekipleri, zanlıyı kısa sürede yakaladı.

"Panik butonuna basın"

Şikayetçi kadın T.P.Ö, yaptığı açıklamada, saat 08.30'da minibüse bindiğini ifade ederek, "Çok hızlı bir şekilde Kadıköy'e doğru ilerliyordu. Göztepe'yi geçtikten sonra sürücü, sigara yaktı. Yolcular buna itiraz etti. Daha sonra ticari bir taksiyi sıkıştırdı. Taksi sürücüsü kornaya basınca yine ani fren yaptı. Bazı yolcular 'panik butonuna basın' dedi. Sürücü kapıları kapatarak hızla taksinin peşinde bir süre daha gitti. Durduktan sonra iki üniversiteli öğrenci ve bir yolcuya 'Siz mi bastınız? Görürsünüz şimdi.' diyerek üzerlerine yürüdü. Herkes korkarak panik içerisinde aşağıya indik. Ben de işe gidecektim. Sürücü de aşağı inerek bana ağza alınmayacak hakaretlerde bulunarak başıma vurdu ve hemen oradan uzaklaştı." dedi.

Gözaltına alınan şüphelinin taksirle yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından emniyette kaydı olduğu öğrenildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >