"Mücadele sadece dağda değil, içerideki zihniyetlerle de yapılıyor"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Soylu, ölü ele geçirilen DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin kız kardeşinin yakalanmasına ilişkin, "Arkadaşlarımız, orada bulunanlar gerekli tahkikatları gerçekleştiriyor." dedi. Teröre ilişkin mücadelenin devam ettiğini belirten Soylu "Mücadele sadece dağda değil, içerideki zihniyetlerle de yapılıyor" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ölü ele geçirilen DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin kız kardeşinin yakalanmasına ilişkin, "Arkadaşlarımız, orada bulunanlar gerekli tahkikatları gerçekleştiriyor." dedi.

Soylu, "Bu yılın 10 aylık verilerini geçen yılla kıyasladığımızda, ölümlü kaza sayısı yüzde 26, can kaybı yüzde 28,5, yaralı sayısı yüzde 10,6 oranında azalmıştır." diye konuştu.

Bakan Soylu'nun ifadelerinden öne çıkanlar:

  • "Söylediğimiz her sözün arkasındayız, yaptığımız her işin arkasındayız. Bu ülkeyi şikayet edenler belli. Ülkemizi bir belediye başkanının şikayet etmesi bir hukuk ihlalidir. Resulayn'daki, Tel Abyad'daki tünelleri ben mi kazdım? Gerekirse İmamoğlu'ndan özür dilerim. Kusurum varsa bedelini ödemeye hazırım. Söylediğim her sözün arkasındayım. Türkiye bunları konuşmayacaksa neyi konuşsun. Beni ilgilendiren kısmı terörü övmesidir. Bizim sorumluluklarımız var, bunları yerine getirmek zorundayız."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >