Şehit babası Ekrem Yılmaz: 7 torunum var, onlar da vatana kurban olsun

Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz
Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz

Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz, memleketi Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde toprağa verildi. Cenaze töreninde şehidin babası Ekrem Yılmaz, "7 torunum var, onlar da vatana kurban olsun" dedi.

Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz, memleketi Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde toprağa verildi.

"7 torunum var, onlar da vatana kurban olsun"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze töreninde şehidin babası Ekrem Yılmaz, "7 torunum var, onlar da vatana kurban olsun" dedi.

Bakan Soylu'da şehidin cenazesine katıldı

Cuma namazını Ulu Cami'de kılan Bakan Soylu ve beraberindeki binlerce kişi, 500 metre mesafedeki tören alana tekbirler getirerek yürüdü. Kalabalık yürüyüş sırasında sık sık, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' ve 'Kahrolsun PKK' sloganları attı, Türk bayrakları ve MHP bayrakları açtı.

Bu sırada şehidin annesi Raife Yılmaz, "Oğlum bak, arkadaşların senin bayrağını açtı. Ben seni milliyetçi yetiştirdim" derken, şehidin babası Ekrem Yılmaz, "7 torunum daha var, vatana kurban olsun" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >