Sosyal medyada gündem olmuştu: Bahçeli taburcu oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP'den yapılan açıklamada Bahçeli'nin rutin kontrollerini yaptırmak için hastaneye götürülmüştü. Bahçeli hakkında sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Devlet Bahçeli kısa süren tedavi sürecinin ardından taburcu oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Bahçeli'nin sağlık durumu iyi, tetkikleri yapıldı" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Bakan Koca, Bahçeli'nin ciddi bir sağlık sorunu olmadığını ve basit bir solunum yolu enfeksiyonu rahatsızlığı yaşadığını ve taburcu işlemlerinin yapıldığını belirtti.

Bahçeli'nin son durumu ne?

MHP Genel başkan Yardımcısı Semih Yalçın
MHP Genel başkan Yardımcısı Semih Yalçın

Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin beyin kanaması geçirdiği iddialarını yalanlayarak sağlık durumunun son derece iyi olduğunu ve şuurunun açık olduğunu söyledi.

Semih Yalçın, “Bugün sabah saatlerinde Sayın Genel Başkanımız mide bulantısı şikayetiyle hastaneye müracaat etti. Hastaneye intikalinden itibaren kendisinin tetkikleri yapılmaktadır. Bazı sosyal medya alanlarında ifade edildiği gibi beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yoktur. Şu anda şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır. İstirahat etmektedir. Bu açıklamayı, hastane başhekimliği daha geniş bir şekilde ilerleyen yapacaktır. Genel Başkanımızın durumu son derece iyi ve mükemmel durumdadır. Hastaneye intikalinden itibaren Genel Başkanımız kendisinde. Herhangi bir problem yok. Şu an için istirahat ediyor. Tetkiklerin de çoğu yapıldı. Herhangi bir problem yok” ifadelerini kullandı.

"Hastaneye intikalinden itibaren genel başkanımız kendisinde"

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Çeliker"Devlet bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı ateş yükselmesi sebebiyle hastaneye gitti, durumu gayet iyi" dedi.

2016 yılında kalp ameliyatı olmuştu

MHP lideri Devlet Bahçeli, 2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >