Suudi Prensin Bodrum'da bir haftada harcadığı para şaşkına çevirdi

Suudi Prens El Suud’un Bodrum'da bir haftalık tatil sürecinde harcadığı para dudak uçuklattı.
Suudi Prens El Suud’un Bodrum'da bir haftalık tatil sürecinde harcadığı para dudak uçuklattı.

Suudi Prens El Suud’un Bodrum'da bir haftalık tatil sürecinde harcadığı para dudak uçuklattı.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni Prens El Suud, eşi ve kızları ile birlikte tatil için Bodrum’u tercih etti.

Prens, tatil yaptığı bir hafta içinde Bodrum'da 2.5 milyon lira harcadı.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni olan 62 yaşındaki işadamı ve Kingdom Holding Yönetim Kurulu Başkanı Prens El Velid Bin Talal Bin Abdülaziz El Suud, eşi ve kızları ile birlikte tatil için Bodrum'daydı. Uçağın inişinin ardından havalimanında bekleyen altı VIP araç ve bir otobüse binen aile, iki polis otosu ve güvenlik görevlileri eşliğinde Bodrum'a hareket etti.

Aileye ait yaklaşık 300 bavul ve 30 bisikletten oluşan eşyalar saatler süren çalışmanın ardından kamyona taşınarak kraliyet ailesinin tatilini geçireceği otele götürüldü. Yaklaşık bir hafta boyunca Cennet Koyu'nda bulunan Mandarin Oriantel'de konaklayan veliaht prens, ülkesine dönerken hatrı sayılır bir para bıraktı.

Bir haftada zamanının çoğunu yatında geçirdi

32 milyar dolarlık serveti ile dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Suudi prensin Kingdom 5 KR isimli süper lüks yatı da Cennet Koy'unda hazır bekledi.

Gündüzleri yata geçen prens, ailesi ile birlikte su sporları yaptı. Prensin 88 metre uzunluğunda, yatak ve yemek odası altınla kaplı, üzerinde helikopteri olan yatında füze kalkanı da yer alıyor. 75 metre uzunluğunda ve 100 milyon dolar değerindeki teknesini bulunduğu otelin açığına çeken prens, ailesi ve yanında gelenlerin rahat etmesi için her gün 20 loca kapattı. Otelde bir hafta konaklayan ve günlüğü 40 bin Euro olan odada kalan Prens, yanında bulunan aile üyeleri için de ayrı bir villa kiraladı ve sadece konaklama için 400 bin Euro ödedi.

30 korumasıyla birlikte bisiklet turu

Kaynak: Sabah

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >