Taksim Meydanı'nda atlı birliklere yoğun ilgi: Vatandaşlar fotoğraf çektirdi

Atlı birlikler Taksim Meydanı'nda görev yapmaya başladı.
Atlı birlikler Taksim Meydanı'nda görev yapmaya başladı.

Taksim Meydanı'nda göreve başlayan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı atlı birlikler vatandaşların ve turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Birliklerle fotoğraf çektiren vatandaşların atları da sevmelerine izin verildi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda göreve başlayan atlı polisler bugün de Taksim ve civarında görev almaya başladı.

Atları gören cep telefonuna sarıldı

Taksim Meydanı'nda kadın ve erkek atlı polisleri gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı. Birliklerle fotoğraf çektiren vatandaşların atları da sevmelerine izin verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı atlı polisler, Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nda göreve başladı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı atlı polisler, Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nda göreve başladı.

Atlı polisler ilk devriyesini Sultanahmet Meydanı’nda yapmıştı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Atlı Birlik Grup Amirliği ilk devriyesini Sultanahmet Meydanı'nda yapmıştı.

  • Meydanda toplananların yoğun ilgi gösterdiği atlı birliğin, İstanbul'un tarihi, turistik mekanlarında görev alarak, önleyici hizmette bulunacağı belirtilmişti.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Atlı Birlik Grup Amirliği İstanbul'un tarihi ve turistik noktalarında görev alacağı belirtilmişti. Önleyici hizmette görev yapacağı belirtilen ekiplerin ilerleyen süreçte Gülhane Parkı, Kadıköy Sahili ile maç günlerinde stadyumların çevresinde görev alacağı ifade edilmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >