Tel Abyad'da bomba yüklü araç patlatıldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde terör örgütü PKK/PYD tarafındanbomba yüklü araç patlatıldı -DHA

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan ve Barış Pınarı Harekatı ile teröristlerden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde bomba yüklü araç patlatıldı. Terör örgütü PKK/PYD tarafından düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 20'den fazla kişi yaralandı.

Şanlıurfa Akçakale'ye sınır komşusu olan ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı ile terör unsurlarından temizlenen Tel Abyad ilçe merkezinde bomba yüklü araç infilak ettirildi.

Çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi

Terör örgütü PKK/PYD tarafından düzenlenen saldırıda patlama sesi Akçakale'den de duyuldu. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Pek çok araç ve bina patlamadan zarar gördü -DHA
Pek çok araç ve bina patlamadan zarar gördü -DHA

MSB'den açıklama

  • Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "DEAŞ’tan farkı olmayan PKK/YPG terör örgütü, masum sivillere saldırmayı sürdürüyor. Bebek katili teröristler bugün de Tel Abyad’ın sanayi bölgesinde işinin başında bulunan sivil halka bombalı araçla saldırdı. İlk bilgilere göre 3 kişi katledildi, 20’den fazla kişi de yaralandı" denildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >