Trump'ı trolleyen çocuk konuştu: CIA beni sahnenin arkasına çekti

ABD Başkanı Donald Trump'ı sahnenin arkasından trolleyen çocuk, gazetecilere açıklama yaptı. Medyada "kareli gömlekli çocuk" olarak bilinen Tyler Linfesty, ABD'nin gizli servis elemanlarıyla arasında geçenleri açıkladı.

Geçen cuma Donald Trump, ABD'nin Florida eyaletinde bir konuşma yaptı. Konuşma sırasında arkada bulunan genç mimikleriyle tüm dünyanın dikkatini bir anda kendi üzerine çekti. Daily Beast, kareli gömlekli çocuğun Tyler Linfesty olduğunu açıkladı.

Linfesty başkanın tam arkasında bulunmak için rastgele seçildiğini söyledi. Konuşmaya gitmek isteyen insanların kayıt sırasında bir çekilişe dahil olduğunu ve bu çekiliş sonucu kendisinin sahneye alındığını bu sayede başkanla tanışma fırsatının olduğunu söyledi.

"Gizli servis sahne arkasında beklememi söyledi"

Görüntülerde yanına yaklaşan bir kadının kendisini sahneden uzaklaştırması konusuna da açıklık getiren Linfesty o anları şöyle anlattı:

"Yanıma yaklaşan kadın 'Senin yerine ben geçeceğim' dedi. Bulunduğum yerden kovulacağımı biliyordum çünkü konuşmayı alkışlamıyordum, bu yüzden tartışmadan sahnenin arkasına geçtim. Birkaç gizli servis çalışanı beklememi söyledi. 10 dakika sonra gidebileceğimi ve bir daha geri dönmemem gerektiğini söylediler. Hepsi bu"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >