Türk Hava Yolları uzakları yakına çevirmeye devam ediyor

119 ülkede varlık gösteren THY'nin Havana ve Karakas uçuşları dün başladı. THY Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükekşi, "Havana ve Karakas seferleri sayesinde markamızla özdeşleşmiş uçuş deneyimi kavramını kıtanın bu noktalarına ulaştırma imkanı bulduk” dedi

Dünyanın en fazla ülkesi ve uluslararası destinasyonuna uçuş sağlayan milli havayolu THY, Amerika'daki 16. ve 17. noktaları olan Havana (Küba) ve Karakas (Venezüela)'ı 20 Aralık itibariyle uçuş ağına ekledi.

İlk sefer sonrasında her iki şehirde de resmi açılış töreni düzenlendi. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükekşi'nin yanı sıra ve Küba ve Venezuela Cumhuriyetlerinden üst düzey temsilci katıldı.






Uzak yakınlaştı
Havana ve Karakas noktalarına başlatılan uçuşlarla ilgili olarak konuşan Mehmet Büyükekşi; “Havana ve Karakas uçuşlarımız sayesinde artık markamızla özdeşleşmiş olan benzersiz uçuş deneyimi kavramını kıtanın bu noktalarına da ulaştırabilecek olmak bizim için büyük mutluluk. Havana ve Karakas önemli bir avantaj” dedi.
Uzak yakınlaştı Havana ve Karakas noktalarına başlatılan uçuşlarla ilgili olarak konuşan Mehmet Büyükekşi; “Havana ve Karakas uçuşlarımız sayesinde artık markamızla özdeşleşmiş olan benzersiz uçuş deneyimi kavramını kıtanın bu noktalarına da ulaştırabilecek olmak bizim için büyük mutluluk. Havana ve Karakas önemli bir avantaj” dedi.
Türk gençleri küba'da
Çok sayıda yeni noktayı kapsamlı uçuş ağına dâhil etmeyi sürdüren Türk Hava Yolları, küresel misyonu ve pozisyonu gereği farklı sosyal sorumluluk projelerini de hız kesmeden hayata geçiriyor. Kurumsal sorumluluk girişimiyle başlattığı “Bridging Youth” projesiyle milli havayolu, Türkiye'den dört üniversite öğrencisini ilk uçuşla birlikte dün Havana'ya uğurladı.
Türk gençleri küba'da Çok sayıda yeni noktayı kapsamlı uçuş ağına dâhil etmeyi sürdüren Türk Hava Yolları, küresel misyonu ve pozisyonu gereği farklı sosyal sorumluluk projelerini de hız kesmeden hayata geçiriyor. Kurumsal sorumluluk girişimiyle başlattığı “Bridging Youth” projesiyle milli havayolu, Türkiye'den dört üniversite öğrencisini ilk uçuşla birlikte dün Havana'ya uğurladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >