Uyurken cep telefonu bomba gibi patlayan hamile kadın dehşeti yaşadı

​İngiltere'de uyuduğu esnada cep telefonu patlayan hamile kadının eli yaralandı.
​İngiltere'de uyuduğu esnada cep telefonu patlayan hamile kadının eli yaralandı.

İngiltere'de uyuduğu esnada cep telefonu patlayan hamile kadının eli yaralandı.

İngiltere’de yaşayan Kathleen Walsh (25) adlı hamile kadın, uyurken akıllı cep telefonunun patlaması sonucu eli yaralandı.

Yaralanan talihsiz kadın erkek arkadaşı Daniel Collict (29) tarafından hemen hastaneye götürüldü. Olay anını anlatan Collict ‘Odanın içinde roket patlamış gibi bir ses duydum. İlk başta ne olduğunu anlamadım fakat sonradan telefon olduğunu fark ettim. Kathleen’in eli yanmış ve kıvılcımlar yatağa sıçramıştı.

Yataktaki alevleri hemen söndürdük. Odanın havalanması için pencereleri açtık. Kathleen şokun etkisiyle acıyı hissetmemiş. Hemen hastaneye koştuk.’ dedi.

Yatağın diğer tarafında yattıkları için şanslı olduklarını söyleyen Collict, ‘Birkaç santim daha kenarda yatıyor olsaydık doğmamış bebeğimiz zarar görebilirdi. Sanırım sorun telefon bataryasından kaynaklanıyor.

Hepimiz telefon, tablet gibi bu teknolojik aletlerle uyumanın zararlı olduğunu biliyoruz. Fakat kimse bu olayları ciddiye almıyor. Bu tip olayların

Telefon firması dehşetten 5 gün sonra açıklama yapmış

Patlayan telefon firmasının onlarla çok ilgilenmediği ve sadece ‘Duyduğumuz için üzgünüz, eşiniz ne durumda’ diye sormak için 5 gün beklemelerini anlamlandıramadığını da sözlerine ekledi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >