Vatandaş isyan etti: Rezil olduk böyle yeni yıl olmaz olsun

Ankara'da beş aracın lastiklerinin kesilmesi üzerine polis soruşturma başlattı.
Ankara'da beş aracın lastiklerinin kesilmesi üzerine polis soruşturma başlattı.

Adana’da yeni yılın ilk gününde 5 otomobilin lastikleri kesildi. Otomobilinin iki lastiği kesilen Cevdet Demirkol en az 400 lira zararı olduğunu belirterek, "Bugün yeni yıl böyle yeni yıl olmaz olsun. Rezil olduk böyle yeni yıl mı olur." dedi.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde park halindeki kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi.

Araçlarını gece Sinanpaşa Mahallesi Kışla Caddesi'ne park eden vatandaşlar, sabah saatlerinde bölgeye gittiklerinde araçların lastiklerinin patlatıldığını gördü.

5 aracın lastiklerini kestiler.
5 aracın lastiklerini kestiler.

5 aracın lastiklerini kestiler

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri yaptığı araştırmada 5 aracın lastiğinin kesildiğini belirledi.

"Ne yapacağımızı bilmiyoruz"

Mustafa Büyümez gece aracını park edip evine gittiğini sabah alışveriş yapmak için markete gittiği sırada aracının lastiğinin patlatılmış olduğunu fark ettiğini belirterek, "Daha önce de burada araçların camlarının kırılması, akü ve yedek lastik hırsızlığı olmuştu. Ne yapacağımızı bilmiyoruz." şeklide konuştu.

Araçlarının lastikleri kesilen vatandaşlar isyan etti.
Araçlarının lastikleri kesilen vatandaşlar isyan etti.

"Böyle yeni yıl mı olur?"

Otomobilinin iki lastiği kesilen Cevdet Demirkol en az 400 lira zararı olduğunu belirterek, "Bugün yeni yıl böyle yeni yıl olmaz olsun. Rezil olduk böyle yeni yıl mı olur. İlk günden cezayı yedik. Geçen günlerde de otomobilimin camını kırmışlardı. Buna bir çare bulamıyoruz sürekli bize zarar veriyorlar. Ben şimdi 400 lira verip nasıl iki lastik alacağım. Yetkililer buna bir çare bulsun" diye seslendi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >