Zeytinburnu’nda, 15 Temmuz Destanı sergisi açıldı

Zeytinburnu’nda, 15 Temmuz Destanı sergisi açıldı
Zeytinburnu’nda, 15 Temmuz Destanı sergisi açıldı

Zeytinburnu’nda, '15 Temmuz Destanı' fotoğraf sergisi açıldı.

Zeytinburnu’nda , 15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için Türk milletinin destansı direnişini konu alan ’15 Temmuz Destanı’ fotoğraf sergisi açıldı.


15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen yaklaşık 60 tane fotoğraftan oluşan sergi, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda ziyaretçilere açıldı.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından açılan ’15 Temmuz Destanı’ sergisine Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Zeytinburnu Askerlik Şubesi Başkanı Albay Halil Akar, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılış kurdelesinin Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Zeytinburnu Askerlik Şubesi Başkanı Albay Halil Akar, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve çocuklar tarafından kesilmesiyle ziyaretçiler, 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve ardından tutulan demokrasi nöbetlerinden kareleri incelediler. Vatandaşların kimi fotoğrafları incelerken duygulandı dualar etti, kimi ise, bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekildi.

'15 Temmuz Destanı' sergisi üç gün boyunca, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda ziyaretçilere açık olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >