Anlamsızlıklarıyla beyin yakan sorular

Avrupa Birliği
Avrupa Birliği

Ya içindesinizdir bu soruların ya da büsbütün dışındasınızdır.

Okul ve test kitaplarında yer alan birbirinden anlamsız sorular. Muhtemelen yanlışlıkla hazırlanmış bu soruları okurken gülmek için ayrıca bir efor sarfetme ihtiyacı hissetmiyorsunuz.

Anlaşılmamak için sorulan soru
 Önce soruyu anlamadığınızı sanabilirsiniz ama zaten sorunun da anlaşılır olmak gibi bir derdi yok.
Anlaşılmamak için sorulan soru Önce soruyu anlamadığınızı sanabilirsiniz ama zaten sorunun da anlaşılır olmak gibi bir derdi yok.
Bir insanın kaç kız arkadaşı olabilir
 Bir insanın normal şartlar altında kaç kız arkadaşı olabilir tam olarak bilemeyiz ama yüzlü rakamdan söz ediyorsa hayatla bir ilişkisi olmadığını anlamak yorucu olmaz. Bu durumda biz aradan çıkalım Gökhan kendi durumunu açıklasın.
Bir insanın kaç kız arkadaşı olabilir Bir insanın normal şartlar altında kaç kız arkadaşı olabilir tam olarak bilemeyiz ama yüzlü rakamdan söz ediyorsa hayatla bir ilişkisi olmadığını anlamak yorucu olmaz. Bu durumda biz aradan çıkalım Gökhan kendi durumunu açıklasın.
Selfie için zor anlar
Selfie sözcüğünü Türkçeleştirmek isterken, Türkçe’yi katletmek.
Selfie için zor anlar Selfie sözcüğünü Türkçeleştirmek isterken, Türkçe’yi katletmek.
Adeta bir dedektiflik öyküsü
Bu soruda da, eve hiç ayrı gelmediği düşünülen temizlikçi, postacı ve tamirci var. Ama bizden istenen postacının kaç kere yalnız geldiği.
Adeta bir dedektiflik öyküsü Bu soruda da, eve hiç ayrı gelmediği düşünülen temizlikçi, postacı ve tamirci var. Ama bizden istenen postacının kaç kere yalnız geldiği.
Cevap hastane kayıtlarında
Burada ortalık ortopedi servisini andırıyor. Sanırım cevap için hastane kayıtlarına bakmamız gerekiyor.
Cevap hastane kayıtlarında Burada ortalık ortopedi servisini andırıyor. Sanırım cevap için hastane kayıtlarına bakmamız gerekiyor.
Bu soruya dışardan koyun ekleyebilirsiniz
Bir çiftlikteki köpeklerin ve ineklerin sayısı veriliyor, toplam sayıdan söz edilmeden koyunların sayısı isteniyor? Bu durumda size en yakın çiftlikteki koyunları sayarak soruyu cevaplayabilirsiniz.
Bu soruya dışardan koyun ekleyebilirsiniz Bir çiftlikteki köpeklerin ve ineklerin sayısı veriliyor, toplam sayıdan söz edilmeden koyunların sayısı isteniyor? Bu durumda size en yakın çiftlikteki koyunları sayarak soruyu cevaplayabilirsiniz.
Yine mi İbrahim Tatlıses suçlu
Urfa’da Oxford vardı da ben mi okumadım diyen İbrahim Tatlıses’in yine haksızlığa uğradığı yerlerden biri.
Yine mi İbrahim Tatlıses suçlu Urfa’da Oxford vardı da ben mi okumadım diyen İbrahim Tatlıses’in yine haksızlığa uğradığı yerlerden biri.