Ormanda bulduğu aynanın içinden geçen gencin görüntüleri herkesi şaşırtıyor

Kevin Parry
Kevin Parry

Görüntü çok kısa bir süre içerisinde 100 bin izlenme aldı.

Sosyal medyada ünlü bir animatör olan Kevin Parry, Instagram hesabından ‘’Walk in the Woods’’ başlıklı kısa video paylaştı. Çok kısa bir süre içerisinde 100 bin izlenme alan görüntü izleyenlerin kafasını karıştırdı.

Görüntüde Kevin Parry’in ormanda bir alanda yürüdüğü ve karşısına çıkan aynanın diğer tarafına girdiği görülüyor. Bu görüntü döngü şeklinde devam ediyor.

Walk in the Woods

Kevin Parry (@kevinbparry)'in paylaştığı bir gönderi ()

Peki görüntü aslında nasıl oluşturuldu?

Görüntülerle alakalı PetaPixel’e konuşan Parry şunları söyledi: Video tekli bir kopyadan oluşuyor. Videodaki kliplerin uçlarını birbirine uydurmak için çarpıtmak zorunda kaldım. Çünkü burada dijital hile olsa da sert bir kesik var. Ancak düşünülen gibi yeşil arka plan ya da bir maske kullanmadım.

Bu tür kliplerde çoğu kez ölçeklendirmek ve görüntüleri dönüştürmek için geniş bir lens kullanarak 4K’lık bir çekim yaptım. Böyle bir illüzyonu uzun süredir yapmak istiyordum fakat bunu evimde değil daha heyecan verici ilgi çeken bir yerde yapmak istiyordum. Sabahın erken saatlerinde Oregon ormanında ayna ile yolculuk ettim ve ortaya herkesin ilgi duyduğu görüntüler çıktı.