Prens William ve Prens Harry Star Wars'ta oynayacak

Star wars
Star wars

Rian Johnson'ın yazıp yönettiği, Star Wars serisinin sekizinci bölümü olan The Last Jedi, The Force Awakens ile tanıştığımız Rey'in Luke Skywalker ile buluşmasının ertesinde olacakları konu ediniyor.Filmin sürpriz konukları ise İngiliz kraliyet ailesi prensesi Diana'nın iki oğlu prens Harry ve kardeşi prens William.

Star Wars'ın yedinci serisi son Jedi film setini ziyarete giden prens William ve prens Harry, filmin starı John Beyoga'nın (filmdeki adı Finn) da onaylamasıyla kraliyet asillerinin de filmde oynadıkları kesinleşti.

Hangi sahneleri çekecekler?
İmparatorluğun siyah beyaz üniformalı askerleriyle özel bir sahnelerinin olduğunu söyleyen John Boyega, aynı zamanda beraber bir sahnelerinin olduğunu da belirtti.Tom Hardy ve Gary Barlow ise askerlere karşı savaşan düşman rolünde olacaklarmış.
Hangi sahneleri çekecekler? İmparatorluğun siyah beyaz üniformalı askerleriyle özel bir sahnelerinin olduğunu söyleyen John Boyega, aynı zamanda beraber bir sahnelerinin olduğunu da belirtti.Tom Hardy ve Gary Barlow ise askerlere karşı savaşan düşman rolünde olacaklarmış.