Nihat Kahveci'den flaş Fenerbahçe yorumu: Taraftar rahat maç izleyemiyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Kahveci, “Bu takım taraftarına rahat maç izletmiyor, nabız 200 olmadan bitmiyor” dedi.
1-6
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, 10 kişi kalan rakibi Fatih Karagümrük'ü ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.
2-6
Nihat Kahveci, Kontraspor Youtube kanalında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte o sözler…
3-6
“Oyunu domine edemedi”
“Bana göre keyifli bir maçtı, muhteşem maçlardan biriydi. Goller vardı, penaltı, kırmızı kart, bolca pozisyonlar vardı. İki kalecinin çıkardığı toplar vardı. Fenerbahçe, rakibi 10 kişi kalmasına rağmen oyunu domine edemedi. Taraftar için bu maç o kadar keyifli geçmemiştir.”
4-6
“Taraftara rahat maç izletmiyor”
“İkinci yarıda Karagümrük'te bir oyuna girdi. Şut atan oyuncuya bayılıyorum. Cristiano Ronaldo misali ceza sahası dışından her yerden şut atıyor, biri direkten döndü. Taçı asist yapar gibi kullandı. Fenerbahçe taraftarı topa vurmasın istedi. Bu futbolcu grubu, taraftara rahat maç izletmiyor. Yok abi, Fenerbahçeli taraftarlara rahat maç izlemek yok. Nabız 200'e çıkacak, çıkmadan olmaz!”
5-6
“Devre arası gidebilir”
“Talisca her dokunulduğunda atladı. Sürekli faul almaya çalıştı. İkinci yarının kazananı Karagümrük. Szymanski de bir o kadar kötü vurdu, ondan sonra taraftar patladı artık statta. Artık Szymanski'yi devre arası yollayabiliyorlarsa gidebilir. Bazı çiçekler, bazı topraklarda yetişmez. Aykut Kocaman'ın lafıydı.”
6-6





