Daha üretken bir yaşam sürmenizi destekleyen mobil uygulamalar

Arşiv.
Arşiv.

Kişisel gelişim, son yıllarda en sık duyduğumuz kavramlardan bir tanesi. Çünkü kendini geliştirme süreci birkaç yıllık bir eğitim değil, tüm hayatımızı kapsayan bir yoldur. Kişisel gelişim için eskiden pahalı ve vakit alan kurslara gitmek gerekiyordu ama artık bu gereksinimleri karşılamak bir tıkla mümkün. Hayatınızı değiştirecek ve kişisel gelişim konusunda size yardımcı olacak en iyi 5 mobil uygulamayı ve öne çıkan özelliklerini sizler için listeledik.

Psikoloji Rehberi

Kendi davranışlarınızı ve çevrenizdeki insanları daha iyi anlamak için bu uygulamayı kullanarak kendi davranışlarınızı, içinde bulunduğunuz psikolojik durumları tanımlayabilir, böylelikle kendinizi ve çevrenizi keşfedebilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde bulunan makaleleri okuyarak çevrenizdeki insanların (çocuk, ergen, yetişkin, yaşlı) psikolojilerini de anlayabilir, davranışlarının nedenlerini öğrenebilirsiniz.

Nefes21

Seçimlerinize ve ihtiyaçlarınıza göre tamamen size özel hazırlanmış içerikler, sesli kitaplar, nefes egzersizleri, farkındalık kartları, uyku hikayeleri ve çok daha fazlası bu uygulamada hizmete sunuluyor. Duygularını yönet, farkındalığını artır, ilişkilerini güçlendir ve başarıyı yakala. Daha mutlu, daha huzurlu bir yaşam için hayatın her alanında yanınızda olacak bu harika uygulama ile değişime bugün başlayın.

Pozitif Kişisel Gelişim

Kişisel gelişim, psikoloji ve motivasyon içerikleri konusunda yüzlerce içerik ve makale sunulan bir uygulama. Özsaygı, özgüven geliştirme, ilişkiler, çekim yasası, bilinçaltı ve çok daha fazlası ile zengin bir kategoriye sahip olması tercih edilmesinin en büyük sebebi. Üstelik içerikler de sürekli güncel tutuluyor. Unutmayın ki en iyi yatırım kendi kişisel gelişiminize yaptığınız yatırımdır.

Manifest: Günlük Olumlama

En anlamlı cümleler kişinin kendine söylediği cümlelerdir. Son araştırmalar, pozitif olumlamaların kullanılmasının stresi azalttığına ve zorlu görevlerde performansın arttığına işaret etmektedir. Olumlamalar daha sağlıklı kararlar vermenize bile yardımcı olabilirler.

Kişisel gelişiminiz için günlük en az 5 dakikanızı olumlama egzersizi yapmaya ayırın. Yaptığınız olumlama pratiğini nefes egzersizlerinizle pekiştirin ve bilinçaltı zihninizin gücünü açığa çıkarın.

Beden Dilin

Duygularını yönet, farkındalığını artır, ilişkilerini güçlendir ve başarıyı yakala.
Duygularını yönet, farkındalığını artır, ilişkilerini güçlendir ve başarıyı yakala.

Özgüveni yüksek, başarılı bir birey olmak istiyorsanız beden dilini öğrenmeniz ve hayatınıza dâhil etmeniz son derece önemli.

Diğer insanların beden dillerini analiz ederek; duygu ve düşüncelerini anlayabilir, onları doğru tanıyarak insan sarrafı olabilir ve ilişkilerinize bu şekilde yön verebilirsiniz.

Bu uygulama sadece beden dili üzerine değil, aynı zamanda hayatta ihtiyacınız olacak birçok farklı konuyu kapsayacak şekilde hazırlanmış. Uygulama içerisindeki eğlenceli ve öğretici beden dili testleri sayesinde kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde her gün güncel bilgi ve testler de yayınlanmaktadır.