Erdoğan saygınlığın ve millî gururun nişânesi

Erdoğan, uluslararası güçlerin menfaatlerine karşı kendi ülkesinin menfaatlerini ve saygınlığını tereddütsüz bir şekilde ortaya koyar.
Erdoğan, uluslararası güçlerin menfaatlerine karşı kendi ülkesinin menfaatlerini ve saygınlığını tereddütsüz bir şekilde ortaya koyar.

Milyonlarca insanın kaderi ve menfaati bu vizyona bağlıdır. Bu vizyonu azim ve içtenliğiyle Sayın Erdoğan’dan başka gerçekleştirecek bir lider mevcut değildir.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan saygınlığın ve milli gururun nişânesidir. Zulüm ve kahır altında ezilen Arap ülkelerinde samimi bir şekilde halkının menfaatlerini savunan ve zulüm altında inleyenler için gayret gösteren milli bir lider olarak kabul görmektedir. Uluslararası güçlerin menfaatlerine karşı kendi ülkesinin menfaatlerini ve saygınlığını tereddütsüz bir şekilde ortaya koyar. Öyle bir lider ki, asla başkalarına uşaklık yapmaz, başkaları hesabına çalışmaz. Tam aksine uluslararası güçlerden Türkiye’yi hesaba katmalarını ısrarla talep eder.

Eğer bugün Türkiye uluslararası arenada bir yer edinmişse bunu Sayın Erdoğan’a borçludur.
Türk halkının verdiği emaneti taşıyacak genç, samimi ve sorumluluk sahibi olan bir lider.
Türk halkının verdiği emaneti taşıyacak genç, samimi ve sorumluluk sahibi olan bir lider.

Bunun gereği olarak, ülke içerisinde birleştirici milli bir sembol halinde bütün partilerin üzerinde bir kimliğe sahip olması gereken Cumhurbaşkanı, aynı zamanda kendi partisini çıkarcı ve kayırıcı zihniyetten kurtarmalıdır. Türk halkının verdiği emaneti taşıyacak genç, samimi ve sorumluluk sahibi olan bir lider kadrosu için yolu açmaya gayret gösterirken; gençleri koruyup gözeten biri olarak onlara her mahallede, her ilçede ve her vilayette halkın emanetine nasıl sahip çıkacaklarını öğretmesi bekleniyor.

Türkiye net bir çizgide, stratejik bir vizyon üzerine inşa edilmiş dış ilişkiler hamlesini yeniden başlatmalıdır.

Doğuda ve batıda Türkiye’nin aleyhine esen medya rüzgarının dağıttığı ittifakları daha uzun ömürlü kılacak, milli menfaatler doğrultusunda ilerleyecek bir vizyona ihtiyaç vardır. Milyonlarca insanın kaderi ve menfaati bu vizyona bağlıdır. Bu vizyonu azim ve içtenliğiyle Sayın Erdoğan’dan başka gerçekleştirecek bir lider mevcut değildir.”