Vatan Partililer toplama kamplarında!Uydur news-özel

Markasız bi şey giydiğinde kendini kötü hisseden aileler için markalı tabut, kefen ve pamuk hizmeti başlatan köşeyi döndü. - Tanzimat döneminde gâvura gâvur demek yasaklanmıştı, sosyal medya platformlarında da aynı kelime hesabın askıya alınmasına sebep oluyor. Ayrıca şimdilerde “lgbt”ciye “*” demek de yasak! Onu yazınca da hesap gidiyor! CHP lideri son Kemal, “LGBT aile yapısını bozmaz” diye herzelenince “fahri *” ilan edildi. Millet nasıl olur yav dedi ama o cephede değişen bi şey yok, ilki de “fahrî” idi zaten.
Markasız bi şey giydiğinde kendini kötü hisseden aileler için markalı tabut, kefen ve pamuk hizmeti başlatan köşeyi döndü. - Tanzimat döneminde gâvura gâvur demek yasaklanmıştı, sosyal medya platformlarında da aynı kelime hesabın askıya alınmasına sebep oluyor. Ayrıca şimdilerde “lgbt”ciye “*” demek de yasak! Onu yazınca da hesap gidiyor! CHP lideri son Kemal, “LGBT aile yapısını bozmaz” diye herzelenince “fahri *” ilan edildi. Millet nasıl olur yav dedi ama o cephede değişen bi şey yok, ilki de “fahrî” idi zaten.

Sayın seyirciler, sabah yayınlanan kararnameyle 81 ildeki Vatan Partisi delege ve üyeleri Yozgat, Bayburt ve Çankırı’daki toplama kamplarında bir araya getiriliyor.

Konuyla ilgili Bayburt’taki temerküz merkezinden bir açıklama yayınlayan Doğu Perinçek, “Endişeye mahal yok. Her şey normal yoldaşlar. Köy Enstitüleri gibi düşünün. Burada eğitim alıyoruz. Tek tip kıyafet giymemiz, saçlarımızın traş edilmesi sizi yanıltmasın, çok iyiyiz. Dersler verimli geçiyor” dedi. Kamp döneminde Üsame adını tercih ettiği öğrenilen Perinçek, “Misal ben Etteyyatü’ye geçtim. Ancak Ferit yoldaş Besmele’yi geçemediği için sıkıntılar yaşıyor lakin durumu şu an iyi” diye konuştu.

 Konuyla ilgili Bayburt’taki temerküz merkezinden bir açıklama yayınlayan Doğu Perinçek, “Endişeye mahal yok. Her şey normal yoldaşlar.
Konuyla ilgili Bayburt’taki temerküz merkezinden bir açıklama yayınlayan Doğu Perinçek, “Endişeye mahal yok. Her şey normal yoldaşlar.

10’arlı gruplar halinde tutulan Vatan Partisi üyelerinin yanına Oflu, Bayburtlu ve Yozgatlı hacı emmilerin kaynaştırma üyesi ve belletmen olarak verildiği öğrenildi. Ferit İlsever’in, besmeleyi “Oğuzu billa..” diye çekmediği için belletmen Oflu İdris Emmi’yle sorun yaşadığı ve falaka cezası aldığı kaydedilirken, yapılan itirazın ardından Mümeyyizler Şûrası tarafından Oflu emminin haksız bulunduğu, bunun üzerine bu kez ona falaka cezası verildiği ifade edildi. Öncü Gençlik Akademisi üyelerinin bulunduğu kamplarda ise problemler yaşanıyor. Hacı yağı sürünmek istemeyen İlker Yücel ve ekibinin, “Ca ceyli cala cula da cambırleyli cap cup” şeklinde tekerleme söyleme isteğine karşı Bayburtlu emmilerin “Vurun Kahpeye seti mi len burası!” deyip bastonla daldıkları öğrenildi. Kamplarda, her sabah niçin “Biir güüneş doğuyor biir güneş Bayburt’ta!” marşının okunduğu henüz anlaşılabilmiş değil.

Yaşananlara tepki gösteren Çin Büyükelçiliği, Ankara Öveçler Bayburtlular Derneği başkanını büyükelçiliğe çağırıp nota verirken, Bayburt Dernekleri ve Kömeciler Federasyonu’ndan “Bayburt’un içişlerine karışamazsınız” içerikli tepki mesajı yayınlandı. Uydur News, gelişmeleri yakından izliyor.

Hayat umudu!

Teyzenin beynine pıhtı atmış, uzun süre yoğun bakım, ardından normal odaya alınmış, gözünü açmış ama inmeden dolayı dili peltelendiği için konuşamıyor. Çocukları hemen yanı başında. Teyze bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama ne? Sonunda enigma kodu çözülüyor ve hayata dönüşe dair en muştulu mesaja ulaşılıyor: “Oğlana sööleyin gombiyi gıssın!”

Ne yapalım?

- Betar Örgütü’nün Türkiye faaliyetlerini google’dan araştıralım? Son başkanı kimmiş öğrenelim.

- KKTC’deki garip “damar”ı çözme noktasında Linobambakilerin niye gündeme gelmediğine hayret edelim.

  • - Yancı, yamacı ve sıvacı olmayalım.
  • - Ramazan süresince nefsimize navteks ilan edelim.
  • - Ramazan’da cinni şeytanların bağlandığını ama CHP’liler ve LGBT’cilerin istisna olduğunu bilelim.

- Fıkıhsız İslam’ı savunan ilahiyatçılarla aynı türden new age tasavvuf erbabının da pudra şekeri çekenlerin bir nevi koyu yeşili olduğunu bilelim. Allah’ı kışlaya, mektebe, adliyeye, AVM’lere, evlere; yani kısaca şehirlerimize sokmuyoz tamam da tekke ve camiye de sokmamanın hepten garip ve ayıp olduğunu bilelim.

Fıkıhsız İslam’ı savunan ilahiyatçılarla aynı türden new age tasavvuf erbabının da pudra şekeri çekenlerin bir nevi koyu yeşili olduğunu bilelim.
Fıkıhsız İslam’ı savunan ilahiyatçılarla aynı türden new age tasavvuf erbabının da pudra şekeri çekenlerin bir nevi koyu yeşili olduğunu bilelim.

- Zihinlerdeki Allah’ın köyün muhtarı ya da iş yerindeki patron kadar hatırı yok. Çünkü “Allah’ın beyanı esas” değil! Onun için destursuz girebiliyoruz bağına.

- Gelmiş geçmiş en önemli intihalcilerden Yılmaz Özdil’in arak ve indragandilerini google’dan arayalım, okuyalım, midemize kramplar sokuşturalım!

Oldu mu, olmadı ki!

Geri Z Kuşağı’ndan bir FETÖcü, twitter bio'suna "Şefaat ya Allah" yazmış. Yav hayırdır, "asıl işi Hocian çözüyo da ona karşı mı Allah’tan şefaat istiyosun?

Notlar Değintiler

- İstanbul Sözleşmesi kalktı ya, artık ERKEĞİN BEYANI ESAS döneminin başlamasını heyecanla bekliyoruz ;)

- İstanbul Sözleşmesi, kadınları ve hatta bazı erkekleri CHP'den korumadı, onu söyleyelim de kayda girsin :)

- FETÖ’de patlayan lağımlar ve organize vurgunlardan sonra yeni slogan: Haram diilse yemedik!

- NATO'nun sağcıları, sağcı değildir.. NATO'nun solcuları solcu değildir. NATO'nun nurcuları nurcu değildir. NATO'nun liberalleri liberal değildir. NATO'nun kemalistleri kemalist değildir. NATO'nun milliyetçileri milliyetçi değildir. Gladio, locada da medresede de dergâhta da NATO’dur.

Kafaya göre giyinmek yok!

Her mesleğin özel kıyafeti olmalı ki kim ne iş yapıyor bilelim yav. Herkes hangi iş üzere iştigal ediyorsa, kaç yıllık kıdemi varsa çarşıya çıktığında "tek tip" kıyafet olarak üstünde görmemiz lazım. Misal, "berber-üst berber-gedikli berber" vs. rütbeleri omuzlarda gözükmeli. Hemen de "faşizm" demeyin efendim, ne alakası var. Sol göğüs cebinde de bir barkod olmalı ki, akıllı telefona okuttuğumuzda tüm cv'si, adli sicil kaydı, tuttuğu takım, tik tok geçmişi gözükmeli. Benim gibi boş-beleş, işsiz tipler için de Mao döneminin hâki yeşil tek tip kıyafetleri uyar!

  • Mesela hiçbir fikri olmamasına rağmen sırf iktidara ya da muhalefete "yancı"lık, "yardakçı"lık yapan medya ibibiklerine de zorla palyaço kıyafeti giydirilmeli. Misal İsmail Saymaz. Omuzlara konacak özel rütbeleri de olmalı bu taifenin. Öyle bi bakınca "kıdem"lerini, "rütbelerini" anlamamız lazım. “Kıdemli soytarı", "emeklilikte yaşa takılan soytarı", “atama bekleyen soytarı” vs. gibi…

Misal, adam, “kararsız seçmen”... Kıyafetinden bu anlaşılabilmeli ki, ilgi-alaka görsün, işi yoksa iş bulsun, oyunu satacaksa borsası tam oluşsun. Hanım kız bekarsa kıyafetten anlaşılsın, barkoddan da “ne doktorlar, mühendisler istemiş” şıpın işi görülebilsin.

Ama hakkını yemeyelim Yasadışı Kezban Örgütü PKK, bu dediğimi benden önce hayata geçirmiş durumda. Eylemlerde etekler, entariler, bandikler, yemenilerle arz-ı endâm ediyorlar! E, neysen öyle gözükecen tabii! (Operasyonlarda ele geçirilenlerin sergilenip TC yazılan fotoğraflarda etek-bandik bulunan başka bi “terör örgütü” var mı yav şu âlemde ;) Neyse ben bi müddet kavuklu-cüppeli dolaşıcam!

  • Mutasyonlu korona şiiri
  • Nemrut’u devirmiş bir topal sinek
  • Korona, de bakem, torunu musun?
  • Battalgazi oldun be hey mübarek!
  • FETÖ’ye de gitsen yorulur musun?
  • Korona “tâc” demek Tâcî bildin mi,
  • Nefsinin “tâc”ını sele verdin mi?
  • Tâclılar tahtlılar inlere girdi,
  • Filmin sonu geldi, sen de gördün mü?
  • Kâmûs-ı tâcî
  • Yalan: Etken maddesi karbondioksit olan soyut nesne. Mumlarını yatsıdan sonra yeniden şarj etmek gerekmektedir.
  • Müslüman : “El”, “dil”, “bel” rot ayarı yerinde; "komşu"lu ve "komşucu" adam. “Sencil” ve “Oncul” yaşayan, “bencil” olamayan irfan insanı.
  • Fetöcü: İblisin dahi “euzü billahi mine’l-insân” deyip uzak durduğu şantaj, montaj, kumpas insanı.

Kur’an’ı kapattık, o tamam!

Abdullah Cevdet denen mel’un Fransızca ‘Kur’ân’ı kapat kadınları aç’ mânâsına şöyle demiş: “Fermer le Coran. Ouvrir les femmes...” İkisini de yaptık

Erken doğum ünitesi

Benim gördüğüm en iyi kürtajcı ve erken doğumcu Reis. Dikkat ederseniz, siyasi krizlerde karşı tarafı sürekli "erken doğum"a zorluyor, hazırlıksız yakalıyor ve kazanıyor.

Tokandırmalar!

- Budist tapınağından bir tabela: “Bugün Budha için kaç Müslümanı yaktın?” (Gerçi böyle yazmıyorlar ama maalesef yakıyorlar! Misal Myanmar’da önce Müslümanları yakıyorlardı hamdolsun şimdi darbe sonrası birbirlerini tutuşturuyorlar!)

anzimat döneminde gâvura gâvur demek yasaklanmıştı, sosyal medya platformlarında da aynı kelime hesabın askıya alınmasına sebep oluyor.
anzimat döneminde gâvura gâvur demek yasaklanmıştı, sosyal medya platformlarında da aynı kelime hesabın askıya alınmasına sebep oluyor.

- Yeni deyim: “Müslüman” görmüş Macron gibi ne bakıyon la!

- Markasız bi şey giydiğinde kendini kötü hisseden aileler için markalı tabut, kefen ve pamuk hizmeti başlatan köşeyi döndü.

- Tanzimat döneminde gâvura gâvur demek yasaklanmıştı, sosyal medya platformlarında da aynı kelime hesabın askıya alınmasına sebep oluyor. Ayrıca şimdilerde “lgbt”ciye “*” demek de yasak! Onu yazınca da hesap gidiyor! CHP lideri son Kemal, “LGBT aile yapısını bozmaz” diye herzelenince “fahri *” ilan edildi. Millet nasıl olur yav dedi ama o cephede değişen bi şey yok, ilki de “fahrî” idi zaten.

- 'Oruç Bozonu'nu incelemek üzere İhsan Eliaçık ile külâhiyatçı Cemil Kılıç hocamsıyı sn’de 11 bin km. hızla çarpıştırma deneyim sürüyor. Ebu Cehil parçacığını hadron deneyiyle bulucam!

Sihir bozulur mu?

FETÖ’de Gülen’in büyüsü bozulur mu? Yurt dışındakilerde var da içeride zor. Ama sihri bozulan da maalesef milli piyango çıkanın çorabından önce karısını değiştirmesi gibi, bunlar da hemen İslam’dan vaz geçiveriyorlar. Hidayet ve itidal yoluna dönebilirler mi? Mümkün ama kendi putunu kendi eliyle kırmayana maalesef hidayet yok!