Yenidünyanın temellerini Türkiye attı

Bu dünyanın tek şerlisi AB, ABD, Rusya, Çin ve İsrail değil. Burnumuzun dibindeki İran bunlardan daha beter!
Bu dünyanın tek şerlisi AB, ABD, Rusya, Çin ve İsrail değil. Burnumuzun dibindeki İran bunlardan daha beter!

Türkiye’nin Suriye’deki terör faaliyetlerine yönelik hamlesi göstermiştir ki, dünyanın jandarmalığını yapanların tümü sadece karaktersiz değil, aynı zamanda korkak. Nasıl da paniklediler gördük.

Meğer çok korkaklarmış, PKK’dan değil, Amerika, Avrupa ve Körfez’den söz ediyoruz. Türkiye’nin terör örgütüne yönelik askerî harekâtı hepsinin aklını başından aldı. Bu korkunun birkaç bin PKK’lı teröristin ölmesi veya işgal ettiği topraklardan çekilmesiyle bir ilişkisi yok.

Korkuya yol açan şey; her geçen gün daha da güçlenen, masaya yumruk vurup istediğini alan bir lider ile askeri güç ve kararlılığa sahip bir Türkiye.

Küçük bir hamlemiz, ‘müttefik’imiz Amerika’yı karıştırmaya ve iç savaşa sürükleyebilecek derin bir çatlağa yol açtı. Cumhuriyetçiler bile Trump’a isyan bayrağı açtı. Perşembe günü varılan ve süresi bu Çarşamba dolacak olan beş günlük mola, PKK’yı değil muhtemelen Trump’ı kurtardı. Yoksa koltuğundan alacaklardı. Trump, bunun diyetini bize ödemeye mecbur.

Türkiye’nin Suriye’deki terör faaliyetlerine yönelik hamlesi göstermiştir ki, dünyanın jandarmalığını yapanların tümü sadece karaktersiz değil, aynı zamanda korkak. Nasıl da paniklediler gördük.

Kendi savaş uçakları ve uzun menzilli hava savunma sistemlerini yapmış, nükleer silaha erişmiş, savunmada dışa bağımlılığını yüzde 3 - 5’lere kadar çekmiş, içindeki düşmanla işbirliği yapmakta olan hainlerden kurtulmuş bir Türkiye’ye eriştiğimiz günleri bir düşünün! O günleri görmek de nasip olur İnşaallah!

Bir haftalık süreç göstermiştir ki, dünyada adalet ve barışın sağlanması için Müslüman Türk’ün eski gücüne kavuşması şart.

Geçen hafta Ankara’ya taşınan ABD sözünde durursa Hârekat durdurulacak. Dirgeni yiyen sıpa bir daha ekine gelir mi, çok değil beş gün içinde öğreneceğiz. Muhatabımızın ABD, onun muhatabının da dengesiz bir kukla terör örgütü olduğunu akıldan çıkarmamalı.

Şu bir gerçektir ki, 9 Ekim’den sonra yeni bir dünyanın temelleri atılmıştır. Bunu da o temelleri atan Türkiye yükseltecek.

“Zerzevatçı bağırır, sarraf bağırmaz

Eskici bağırır, antikacı bağırmaz,

Söyleyecek sözü, fikri değerli olan bağırmaz,

Bağıran düşünemez, düşünmeyen kavga eder!” diyor Mevlâna Hazretleri. Şimdi düşünme sırası zerzevatçı ve eskici AB, ABD ve diğerlerinde…

Bu dünyanın tek şerlisi AB, ABD, Rusya, Çin ve İsrail değil. Burnumuzun dibindeki İran bunlardan daha beter! İran, Şiîlik saplantısı yüzünden Müslümanlara kan kusturmaya devam ediyor.

ABD ile anlaşıp Irak’ı ele geçiren, buradaki Sünni Müslümanların canına kıyan, Irak’taki bazı Şiîlerin zaaflarını da kullanarak Irak’ı bir vilayeti gibi yöneten İran, Irak’ı bataklığa sürüklemiştir. Kurup beslediği, Irak ve Suriye’de her türlü katliam, işkence, tecavüz ve yağmaya devam eden ve de DEAŞ’ten bile acımasız Haçlı Şabi terörü şu an Irak’ı talan etmektedir.

Irak’ta Saddam’ın en müzmin düşmanı bile onun dönemine duyduğu hasreti dile getirir olmuştur. İnsanlar canlarını kurtarmak için Irak’tan kaçıyor. Çaresizlik içinde olanlar ise Şabi terörüne ya teslim olmakta yahut da direnip yok olmakta. Dünyanın en büyük petrol üreticisi Irak’ın gelirleri, üç beş Şii barona akmakta ve bu yüzden ülkede İran ve kukla rejime öfke büyük. Geçtiğimiz günlerde sokağa çıkanların büyük ölçüde Şiî olduğunu duyunca siz de Irak dosyamıza hak vereceksiniz.

Diğerleri gibi Şiî’siyle, Sünni’siyle, Arab’ıyla, Kürd’üyle mazlum Irak halkı da Türkiye’nin huzur elini bekliyor.

Hayırlı haftalar, vesselam!