ABD'de pilot çaldığı uçakla kendi evine çarpıp intihar etti

Duane Youd isimli bir kişi küçük bir uçakla kendi evine çarparak intihar etti.
Duane Youd isimli bir kişi küçük bir uçakla kendi evine çarparak intihar etti.

ABD'nin Utah eyaletinde Duane Youd isimli bir kişi aile içi şiddet nedeniyle tutuklanıp serbest kaldıktan birkaç saat sonra, küçük bir uçakla kendi evine çarparak intihar etti. O sırada Youd’un evde bulunan eşi ve çocuğu olaydan yara almadan kurtuldu.

ABD'nin Utah eyaletine bağlı Payson kentinde yaşayan 47 yaşındaki Duane Youd karısına saldırı suçlamasıyla tutuklanıp kefaletle serbest kaldıktan birkaç saat sonra çaldığı küçük uçakla kendi evine çarparak intihar etti.

Düşen uçağın diğer evlere ise zarar vermediği de belirtildi.
Düşen uçağın diğer evlere ise zarar vermediği de belirtildi.

Uçağın çarpmasının ardından evde yangın çıktı. Yetkililer 47 yaşındaki Youd'un hayatını kaybettiğini belirtirken o sırada evde bulunan Youd’un karısı ve bir çocuğunun olaydan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Biyolojik çocuklarına evden çıkmalarını söylemiş

Youd'un biyolojik çocukları kaza esnasında evde değildi. Polis, Youd'un uçağı çalmadan önce biyolojik çocuklarını arayarak onlara 'annelerinin evine gitmelerini' söylediğini ve çocukların da öyle yaptığını söyledi.

Duane Youd
Duane Youd

Youd'un deneyimli bir pilot olduğu ve intiharı sırasında kullandığı çift motorlu Cessna 525 tipi uçağa bu nedenle erişiminin olduğu kaydedildi.

Pilotun bir yıl önce de aile içi şiddet nedeniyle tutuklandığı belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >