ABD'nin BM Temsilcisi: Trump'ı şikayet edenler dinlenmeli

Nikki Haley
Nikki Haley

Birleşmiş Milletler daimi temsilcisi Nikki Haley, Trump'a yönelik cinsel taciz iddialarının dinlenmesi gerektiğini söyledi.

Şimdiye kadar 10 kadın Trump tarafından cinsel tacize uğradıklarını itiraf ettiler. Haley, verdiği mülakatta bu kadınların yaşadıklarını cesurca anlatmasına dikkat çekti ve cinsel tacizin sadece siyasette değil, Hollywood'un da arasında bulunduğu her sektörde karşılaşıldığını söyledi.

Trump'a yönelik iddiaları seçimden önce de duymuştuk 

                                    Beyaz Saray şimdiye kadar Trump'ın taciz iddialarına yönelik şu cevabı veriyordu:''Amerikan halkı kasım 2016'da kararını vermiştir ve Donald Trump'ı ülkenin başkanı olarak seçmiştir.' Nikki Haley için ise durum çok farklı.
Trump'a yönelik iddiaları seçimden önce de duymuştuk Beyaz Saray şimdiye kadar Trump'ın taciz iddialarına yönelik şu cevabı veriyordu:''Amerikan halkı kasım 2016'da kararını vermiştir ve Donald Trump'ı ülkenin başkanı olarak seçmiştir.' Nikki Haley için ise durum çok farklı.
Trump Roy Moore'un arkasında durmuştu

                                     Tacizle suçlanan politikacılar arasında Trump'tan daha çok Roy Moore'un ismi bu aralar popüler. Cumhuriyetçilerin Alabama eyaletinde seçim için en güçlü adayı olan Moore, sayısız kadına tacizle suçlanmakta.
Trump Roy Moore'un arkasında durmuştu Tacizle suçlanan politikacılar arasında Trump'tan daha çok Roy Moore'un ismi bu aralar popüler. Cumhuriyetçilerin Alabama eyaletinde seçim için en güçlü adayı olan Moore, sayısız kadına tacizle suçlanmakta.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >