Afrin şehidinin vasiyetini Devlet Bahçeli yerine getirecek

Afrin şehidinin vasiyetini Devlet Bahçeli yerine getirecek
Afrin şehidinin vasiyetini Devlet Bahçeli yerine getirecek

MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker yaptığı açıklamada, Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyetinin MHP lideri Bahçeli tarafından yerine getirileceğini açıkladı. Şehidin Ankara'daki cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da burada yaptığı açıklamada, şehidin vasiyetine ilişkin "Biz bu noktada evladımızın bu vasiyetini Türk Milleti olarak en güzeliyle hallederiz" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyetinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yerine getirileceğini açıkladı.

Çeliker, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Afrin Şehidimiz Musa Özalkan'ın vasiyeti olan, Telafer'de Anaokulu, kreş veya kültür merkezi yaptırılarak adının verilmesi isteğini, MHP Lideri Devlet Bahçeli üstlenmiştir. Şehidimizin son arzusu yerine getirilecektir. Ruhu şad mekanı cennet olsun... " dedi.

Erdoğan: Biz bu noktada evladımızın bu vasiyetini Türk Milleti olarak en güzeliyle hallederiz

Şehidin Ankara'daki cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da burada yaptığı açıklamada, şehidin vasiyetine ilişkin, "Biz bu noktada evladımızın bu vasiyetini Türk Milleti olarak en güzeliyle hallederiz" ifadesini kullandı.

Vasiyeti ortaya çıkmıştı

Şehit Özalkan'ın yine Afrin'e operasyona gitmeden önce vasiyetini arkadaşlarıyla paylaştığı ortaya çıktı.

Özalkan'ın vasiyeti şu şekilde:

  • "Vasiyetimdir. Şehit olursam Kurt-ar Derneği aracılığı ile Telafer'deki Türkmen Bala'lar için anaokul-kresş veya kültür merkezi devletin bana vereceği paradan yaptırılması ve ismimin konması. Reis vasiyetimdir. Aileme iletirsin telefonumdan gelen mesaj kayıtlı dursun şahit olsun."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >