Bomba ihbarı vız geldi: Sıradan çıkmak istemediler!

Bomba ihbarı vız geldi: Sıradan çıkmak istemediler!
Bomba ihbarı vız geldi: Sıradan çıkmak istemediler!

Muğla'da meydana bırakılan şüpheli çanta, bombalı olabileceği şüphesiyle korku yarattı. Lokma kuyruğundakilerin, polislerin uyarısına rağmen sıradan ayrılmak istememesi dikkat çekti.

Muğla'da meydana bırakılan şüpheli kadın çantası, bombalı olabileceği şüphesiyle korku yarattı. O sırada meydandaki lokma kuyruğuna lokma almak için bekleyen vatandaşların, tüm uyarılara rağmen sıradan ayrılmak istememeleri dikkat çekti.

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'nin Kurşunlu Meydanı'nda bugün saat 17.00 sıralarında bir bankın üzerine bırakılan kadın çantası bombalı olabileceği şüphesiyle endişe yarattı. Çevredekiler, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, İsmet İnönü Caddesi'ni trafiğe kapatıp, çantanın bulunduğu bankın çevresini güvenlik çemberine aldı. Bu sırada meydanda olan biteni öğrenmek için toplanan kalabalık ise cep telefonları ile çekim yaptı. Polislerin 'uzaklaşın' uyarılarına aldırış etmeyen vatandaşlar lokma kuyruğundan ayrılmak istemedi. Polisin ikazı sonrası, lokma almak için bekleyenler güçlükle ikna edilip uzaklaştırıldı.

Özel kıyafetli bomba imha uzmanı yaptığı incelemenin ardından fünyeyle patlatma gereği duymadan çantayı açtı. Çantadan içinde bir miktar para bulunan cüzdan çıktı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >