Doğan Grubu bir şirketini daha satıyor

Arşiv
Arşiv

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Doğan Holding, medya varlıklarından sonra kitap, CD perakende zincir mağazası D&R'ın satışı için görüşmelere başlandığını bildirdi.

Doğan Holding, medya varlıkları Demirören Grubu'na sattıktan sonra, CD perakende zincir mağazası D&R'ın satışı için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, D&R mağazalarının 440 milyon lira ücretle, Turkuvaz Kitap TK Kitap ve Kırtasiye Şirketi'ne satışı için ön protokol imzalandığı açıklandı.

KAP'a yapılan açıklamada: "Tamamı ödenmiş 50.000.000 Türk Lirası sermayesinde, %100 oranında paya sahip olduğumuz doğrudan bağlı ortaklığımız Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş.'nin ("D&R") sermayesinde sahip olduğumuz payların tamamının, Hisse Devir Sözleşmesi'nin imzalanacağı tarihte nakden ve peşin olarak ödenmek üzere, 440.000.000 Türk Lirası bedel üzerinden satışı ve devri konusunda, Şirketimiz ile Turkuvaz TK Kitap ve Kırtasiye A.Ş. arasında 13.04.2018 tarihinde (bugün) tarafları bağlayıcı bir "ön protokol" imzalanmıştır." ifadeleri kullanıldı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >