Eşinin bıçakla yaraladığı kadın: Boğazımı kesmeye çalıştı

Leyla Z.
Leyla Z.

Isparta'da kendisiyle konuşmak bahanesiyle yanına gelen eşinin yaraladığı 3 çocuk annesi Leyla Z. dehşet anlarına dair konuştu.

Isparta'da kendisiyle konuşmak bahanesiyle yanına gelen eşinin vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladığı 3 çocuk annesi Leyla Z.'nin (45) hastanede tedavisi sürüyor. Hakkında uzaklaştırma kararı verilen ve olaydan sonra intihar girişiminde bulunan eşinin saldırısına uğrayan Leyla Z., başından geçenleri anlattı.

Leyla Z., eşinin sürekli kıskançlık krizine girdiğini belirterek kendisini daha önce dövdüğünü ve şikayeti üzerine 1 ay uzaklaştırma kararı verildiğini söyledi.

"Bıçakladıktan sonra odaya kapattı"

Olay günü eşinin barışmak istediğini söyleyerek yanına geldiğini anlatan Leyla Z., o gün yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Isparta'da üniversite okuyan kızımın yanına geldim. Daha sonra o da arkamdan geldi. Özür dilemek istedi, affetmemi istedi. '23 yılın hatırıdır' diyerek, 'Gel konuşalım. Olmazsa da olmaz' dedim. Zaten boşanmak istediğimi söylemiştim. Arkamdan geldi kızımın evine gittik. Daha sonra evde ortanca kızım vardı. Onu gönderdi. 'Arkadaşlarınla git vedalaş' dedi. Ertesi gün İzmir'e dönmeyi planlıyorduk. Oturduk sakin sakin konuşuyorduk. Bir ara mutfağa gitti, geldi. Konuşurken, 'Ben aslında seni öldürmeye geldim. Asıl amacım öldürmekti. Bütün bu söylediklerim de kendimi affettiriyormuş gibi gözükmeye çalıştım' dedi.

Leyla Z.'nin tedavisi Isparta'da devam ediyor.
Leyla Z.'nin tedavisi Isparta'da devam ediyor.

Üzerime yürüdü boğazımı kesmeye çalıştı. Akciğerime sapladı. 10 bıçak yaram var. Kendi bileklerini kesmiş, intihara kalkıştı. Telefonu elimden aldı, odada bir yere fırlattı. Bıçakladıktan sonra odaya kapattı. O ara fırsat bulup gizli olarak polisi aradım. Zaten onlar da geldiğinde dış kapıyı kilitlemiş. Anahtarı aradım buldum. O şekilde bizi hastaneye sevk ettiler."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >