Fatih Altaylı'dan olay iddia: Galatasaray küme düşebilir

Dursun Özbek basın toplantısı düzenledi.
Dursun Özbek basın toplantısı düzenledi.

Eski Galatasaray yöneticisi Fatih Altaylı, Dursun Özbek'in yeniden seçilmesi halinde sarı kırmızılı takımın küme düşebileceğini öne sürdü. Fatih Altaylı ayrıca Fatih Terim'in Dursun Özbek ile çalışmaya sıcak bakmadığını da ifade etti.

Galatasaray eski yöneticisi ve gazeteci Fatih Altaylı, Dursun Özbek’in eleştirilen basın toplantısının ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek’in Galatasaray’ı sevmeyen bir başkan olduğunu savunan Altaylı, Fatih Terim’in de Dursun Özbek gibi geleceği belirsiz bir başkanla yola çıkmayacağını söyledi. Altaylı, “Fatih Terim'in bu günlerde Galatasaray'a ihtiyacı olsa bile Dursun Özbek ile görüşmez. Diyelim ki görüştü, Fatih Terim 20 gün sonra seçilip seçilmeyeceği belli olmayan bir başkanla yola çıkmaz. Terim gelir mi gelmez mi bilemem ama seçim bitmeden kimseyle anlaşmaz.” İfadelerini kullandı.

Fatih Altaylı son olarak ise Dursun Özbek ve yönetiminin tekrar seçilmesi halinde Galatasaray’ın küme bile düşebileceğini ve Vefa ile Altay gibi olabileceğini öne sürdü.

Fatih Altaylı'nın gündeme bomba gibi düşen açıklamalarının tamamı şu şekilde;

  • "Bundan sonra Dursun Özbek bir kez daha seçilirse, önümüzdeki dönemlerde borç katlanarak artar. Sportif başarı gelmeyeceği için Galatasaray küme düşer. Çıkış yolu var mı var. Dursun Özbek 'Sportif AŞ'yi de satalım der' satarlar. Bir Çinli, bir Rus bulurlar ve Galatasaray'ı satarlar. Ancak borçlar büyüyerek artarken, marka değeri düşerken, Galatasaray'ı satın alacak bir yatırımcı da bulamazsınız. Daha sonra Galatasaray, Vefa, Altay, İstanbulspor gibi aşağılara doğru gider. 'Bir dönem bir takım vardı, Avrupa'nın tozunu attırırdı, şimdi bilmem nerede' yorumları yapılır. Bu da Dursun Özbek'in başarısı olur. Bu tablo karamsar bir tablo değil."