Galatasaray'a kötü haber: Latovlevici ve Tolga 3-4 hafta yok

Galatasaray'a kötü haber: Latovlevici ve Tolga 3-4 hafta yok​
Galatasaray'a kötü haber: Latovlevici ve Tolga 3-4 hafta yok​

Galatasaray'da Tolga Ciğerci ve Latovlevici'nin sakatlıklarından dolayı 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Galatasaray'da Aytemiz Alanyaspor ile oynanan maçta sakatlanan Tolga Ciğerci ve Iasmin Latovlevici'nin 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Buna göre; iki oyuncu da hafta sonu Beşiktaş ile oynanacak derbide forma giyemeyecek. Galatasaray Futbol Takımı doktoru Yener İnce, GS TV'ye yaptığı açıklamada; iki futbolcunun da sahalardan 3-4 hafta uzak kalacağını belirtirken, Serdar ve Denayer'in ise Beşiktaş maçına yetişeceğini açıkladı. İşte Yener İnce'nin GS TV'ye yaptığı açıklamalar:

  • "Tolga Ciğerci'nin Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi ısınırken sol arka adalesinde bir ağrı hissettiğini aktaran İnce, "Tolga'nın MR'ında ikinci derece bir zorlanma tespit ettik. Onun tedavisine başladık. Biraz süre alacak. Latovlevici'nin ise maç sırasında sağ dizinde darbeye bağlı bir esneme oldu. Bu esneme ve dönme esnasında dış yan bağında bir gerilme meydana geldi ve dış menisküsünde bir yırtık var. Ameliyat dahil olmak üzere tüm seçenekleri masaya yatırdık. Bir an önce dönmesi açısından hangisinin daha iyi olacağına karar verip bugün-yarın gerekirse ameliyat edeceğiz. Nasıl ilerleyeceğimize yarın sabah karar vereceğiz."

Serdar Aziz ve Denayer'in durumuyla ilgili de konuşan Yener İnce, şu değerlendirmelerde bulundu:

  • "Denayer'in maçtan önceki idmanda ikili bir mücadele pozisyonunda kalçasında bir gerilmesi olmuştu. Şu an iyi bir durumda ve koşulara başladı. Bir testimiz var yarın ve aksilik olmazsa hafta içi takımla birlikte olacak. Serdar'ın yüzüne gelen bir dirsek sonucu bu kez maksilla dediğimiz yüz kemiklerinden bir tanesinde kırık oluştu. Eski burun kırığıyla ilgisi yok. Serdar'ın ilk sorusu 'Oynarım değil mi?' oldu. Ona özel bir maske yaptıracağız. O maskeyle oynayacak. Orada bir sinir var ve onunla ilgili bir takibimiz olacak. Sponsor hastanemizden destek aldık ve oradaki plastik cerrah arkadaşlarımızla da konuştuk. Onların da yardımıyla Beşiktaş maçına yetiştireceğiz."