Güne başlarken: 18 Aralık'ta neler olacak?

Fenerbahçe
Fenerbahçe

8 Aralık'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
Süper Lig’de haftanın son maçları oynanacak
Süper Lig'in 16. haftası, Göztepe-Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor maçlarıyla tamamlanacak. Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor maçı 20.00’da Ülker Stadı’nda oynanacak ve maçı hakem Alper Ulusoy yönetecek.
Süper Lig’de haftanın son maçları oynanacak Süper Lig'in 16. haftası, Göztepe-Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor maçlarıyla tamamlanacak. Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor maçı 20.00’da Ülker Stadı’nda oynanacak ve maçı hakem Alper Ulusoy yönetecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Dünya Göçmenler Günü vesilesiyle düzenlenecek "Anadolu Dünya Dolu" programına katılacak, partisinin genel merkezinde MYK toplantısına başkanlık edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Dünya Göçmenler Günü vesilesiyle düzenlenecek "Anadolu Dünya Dolu" programına katılacak, partisinin genel merkezinde MYK toplantısına başkanlık edecek.
Yavuz Yılmaz toprağa verilecek
Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesi, Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.
Yavuz Yılmaz toprağa verilecek Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesi, Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >