Bursa'da "şansımı denedim" diyen hırsızlık şüphelisi yakalandı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde rutin kimlik kontrolü sırasında hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu ortaya çıkan Ali Ç. (36), polisten kaçmaya çalışırken nefes kesen bir kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı. Polis ve jandarmanın ortak çalışmasıyla etkisiz hale getirilen şüphelinin, yakalandığında sarf ettiği "Şansımı denedim" sözleri herkesi şaşkına çevirdi.
Olay, saat 19.00 sıralarında İnegöl Acil Servis mevkiinde meydana geldi. İnegöl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Büro Amirliği ekipleri, rutin denetimleri sırasında Ali Ç.’yi durdurarak Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yaptı. Yapılan kontrolde şahsın hırsızlık suçundan kabarık bir dosyası olduğu anlaşıldı.
Kaçarken jandarma devreye girdi
Emniyet güçleri şüpheliye işlem yapmak üzere hazırlandığı sırada Ali Ç., aniden koşarak izini kaybettirmeye çalıştı. Polis ekiplerinin anında müdahale ettiği şahıs, bölgedeki jandarma ekiplerinin de destek vermesiyle kısa süreli bir kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı.
"Şansımı denedim"
Gözaltına alınan Ali Ç.'nin, yakalandıktan sonra kendisini sorgulayan ekiplere verdiği "Şansımı denedim" yanıtı şaşkınlık yarattı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüphelinin o anları ve yaşanan hareketli kovalamaca, çevredeki vatandaşlar tarafından amatör kameralarla saniye saniye kaydedildi. Hakkında adli işlem başlatılan Ali Ç.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.
Reklam


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.