Kripto para doları bitirecek

Dolar
Dolar

Kripto paraların hayatımıza daha çok gireceğini söyleyen Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş “Kripto parayla doların bütün hakimiyeti kaybolacak” dedi.

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş’tan “TL’ye güvenin” mesajı geldi. Kripto paraların hayatımıza daha çok gireceğini belirten Göktaş önemli açıklamalarda bulundu.

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş
Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş

"TL'ye güvenin"

Uzun vadede TL'nin kazandırdığını vurgulayan Göktaş, "27 yıllık bankacıyım. Hep şunu gördüm. TL’ye güvenmek lazım. 10 yıllık (istediğiniz 10 yıl) perspektif aldığınız zaman TL bütün para birimlerinden daha iyi kazandırıyor. Sabretmek lazım. Yoksa her atak dönemini baz alırsanız tabi ki dövizin çok ciddi getiriler sağladığı dönemler ki çok yakın zamanda da yaşadık. Elinde avucunda ne varsa satıp bekleyip 3 kuruş kazanacak, halbuki onun servetine kattığı üç beş kuruş ülke ekonomisine çok ciddi kayıp olarak dönüyor. Kişisel menfaatimiz için toplumsal menfaati hiçe sayıyoruz" şeklinde konuştu.

DOLAR VE EURO KURLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

"Doların sonu gelecek"

“Dolar indi mi, çıktı mı?” diye bekleyenlere karşı Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş "Hiç kimse doları sormasa ilgilenmese zaten bunlara ihtiyacımız olmayacak. Yok saymak lazım. Çünkü çok uzun bir vadede olduğunu düşünmüyorum. Bugün belki hayal gibi görünen işte bir çok tartışma kripto paralar var. Adı bugün bitcoin yarın başka bir şey olacak. Bu bir şekilde hayatımıza girecek. O zaman da doları avroyu değil, kripto parayı merak edeceğiz. Dünyada tek hakim para birimi kripto para olacak. Diğer para birimlerini unutacağız. Bu kez onlarla uğraşacağız. En zararlı ülke ABD olacaktır. Doların bütün hakimiyeti kaybolacak" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >