Mason olmak için 1 milyon euro vermiş!

Adnan Oktar
Adnan Oktar

Örgüt kurma, cinsel saldırı ve vergi usul kanununa muhalefet gibi birçok suçtan yakalanarak tutuklanan Adnan Oktar'ın 1 milyon 50 bin Euro vererek 33. dereceden mason olduğu öğrenildi.

Cinsel saldırı, suç işlemek ve vergi usul kanununa muhalefet gibi suçlamalarla yakalanarak tutuklanan Adnan Oktar'ın 1 milyon 50 bin Euro vererek 33. dereceden mason olduğu öğrenildi.

1 milyon 50 bin euro verdi

  • Adnan Oktar'ın 1 milyon 50 bin euro vererek 33'üncü dereceden mason olduğu ortaya çıktı. Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında ifade veren C.Ö. isimli müşteki Adnan Oktar'ın o belgeyi nasıl aldığını anlattı.

Sabah gazetesinden Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre; 'Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik yapılan operasyonlar ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar hakkında yeni bir bilgi ortaya çıktı. Bir müşteki verdiği ifadesinde Oktar'ın para vererek nasıl mason olduğunu anlattı.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar'ın 1 milyon 50 bin euro vererek 33'üncü dereceden mason olduğu anlaşıldı.

Soruşturma kapsamında ifade veren C.Ö. isimli şahıs Oktar'ın o belgeyi nasıl aldığını anlattı:

  • "Adnan Oktar 2012'de, yurtdışında daha büyük nüfuz elde etmek için mason olması gerektiğini söyledi ve benden araştırma yapmamı istedi. Ben de dünyadaki en güçlü mason localarının İskoç Rit ve P2 mason locaları olduğunu öğrenip bildirdim. Rit'e üye olmak için İngiltere'de yaşaması gerekiyordu. P2 Mason locasıyla bağlantı kurmamı istedi. Her defasında 350 bin euro olmak üzere 3 defa para vererek 33. dereceden mason olmasını sağladık. Bu vesileyle 2014'te İtalya Dışişleri Bakanı Franco Frattini Türkiye'ye gelerek Adnan Oktar ile görüştü. Bu loca Washington mason locası ile de ortak hareket ettiği için Trump'ın başkanlığa kabul gününde davet alındı. Adnan Oktar'ı temsilen Oktar Babuna ve yanındaki kişi katıldı. Bu davetiyeleri almak için Adnan Oktar 200 bin dolar para ödedi."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >